Варення з фейхоа з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Варення з фейхоа з лимоном - це скарб. Варення з фейхоа багато мікроелементами, особливо йодом. Цей рецепт ідеально підходить як просто для чаювання, так і для профілактики захворювань.
Як приготувати варення з фейхоа з лимоном? елементарно, просто дотримуйтесь моїм рецептом. При приготуванні варення можна використовувати будь-які види горіхів, не тільки волоські. За бажанням кількість меду можна збільшити. Банки, в яких будете зберігати варення, краще заздалегідь простерилізувати. Зберігати варення в холодильнику.
- Фейхоа - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Волоський горіх - 150 грам
1. Фейхоа і лимон насамперед необхідно промити і розрізати на невеликі шматочки.
2. Тепер через м'ясорубку пропускаємо шматочки лимон і фейхоа, добре перемішуємо масу.
3. Волоські горіхи потрібно потовкти і змішати з медом. Все це можна зробити і за допомогою блендера. Змішайте горіхи і мед з перетертим фейхоа і лимоном.
4. Розкласти вийшло варення по стерильним баночках. Зберігайте його в холодильнику. Варення з фейхоа з лимоном готове!