Рецепт Варення з фейхоа без варіння фото

Варення з фейхоа без варіння
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Фейхоа
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Останнім часом з усіх ягід я роблю тільки варення без варіння. У ньому зберігаються всі вітаміни і не так багато вуглеводів як у вареному варення. Загалом пропоную простий смачний і корисний рецепт!

Опис приготування:

Це просте, корисне і смачне варення дуже просте в приготуванні! Зате взимку вас наситить вітамінами ця прекрасна заготівля. Таке варення не тільки прекрасно підходить до чаю, але відмінно поєднується з морозивом, а також може використовуватися в випічці.

  • Фейхоа - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
варення з фейхоа без варіння - фото крок 1
Фейхоа помийте і обсушіть, зріжте все темні плями і"попки" .
варення з фейхоа без варіння - фото крок 2
Подрібніть за допомогою блендера.
варення з фейхоа без варіння - фото крок 3
Додайте цукор і добре перемішайте.
варення з фейхоа без варіння - фото крок 4
Розкладіть а стерилізовані банки і закрийте стерилізованими кришками.
варення з фейхоа без варіння - фото крок 5
Зберігати таке варення треба в холодильнику.
Смачного!

Схожі рецепти