Рецепт Аджика з фейхоа фото

Аджика з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі , Ягоди , Зелень , Фейхоа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Аджика
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 30 хв.

Всім нам відома абхазька аджика. А що, якщо трохи пограти з її інгредієнтами і дещо змінити? наприклад, додати незвичайну ягоду - фейхоа. Давайте спробуєм. Це дуже навіть смачно!

Опис приготування:

Якщо у вас буде можливість, то обов'язково спробуйте цей рецепт. А я розповім, як приготувати аджику з фейхоа. Такий соус сподобається всім любителям гострого. Добре підійде як до риби, так і до м'яса. В принципі, аджики вийде багато, тому пробувати її можна з чим захочете.

  • Фейхоа - 8 кілограм
  • Часник - 400 грам
  • Braai - 1 пучок
  • Омбало - 1 пучок (м'ята)
  • Чебрець - 1 пучок
  • Перець чилі - 1 штука
  • Гострий зелений перець - 1 штука
  • Запашний мелений перець - 2 чайних ложки
  • Мелений коріандр - 1 Ст. Ложка
  • Гвоздика - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений прец - 0, 5 чайних ложки
аджика з фейхоа - фото крок 1
Помийте і очистіть фейхоа. Подрібніть в комбайні до стану пюре. Потім протріть через сито. Проваріть суміш в каструлі з товстим дном, щоб вона сильніше загусла. Варіть на маленькому вогні, помішуючи.
аджика з фейхоа - фото крок 2
У майорана, кінзи і м'яти видаляємо стебла, дрібно нарізаємо. Потім додаємо їх до пюре, яке продовжуємо варити.
аджика з фейхоа - фото крок 3
Нарізаємо ножицями червоний і зелений перець. Подрібнюємо часник.
аджика з фейхоа - фото крок 4
У ступці товчемо перець, коріандр і гвоздику. Часник, перці і приправи відправляємо в каструлю до фейхоа. Солимо. Варимо близько 5 хвилин - і прибираємо з вогню.
аджика з фейхоа - фото крок 5
Заливаємо аджику в підготовлені стерилізовані банки, закупорюємо кришками.

Схожі рецепти