Вареники з картоплею та грибами «Найулюбленіші»
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині вареники люблять з будь-якою начинкою, але з картоплею і грибами - найулюбленіші! Дуже смачні, ситні, ароматні - таке блюдо завжди має успіх!
Порадуйте своїх близьких такою смакотою! Подати вареники можна зі сметаною, майонезом, гірчицею або просто полити зверху щедро вершковим маслом і прикрасити зеленню. Дуже подобаються мені ще вареники і тим, що їх можна не відварювати все відразу, а заморозити про запас - вони просто чудово зберігаються в морозилці. Для начинки я вважаю за краще використовувати лісові гриби, але можна взяти і будь-які інші, в будь-якому випадку - це дуже смачно! рекомендую спробувати! А як приготувати вареники з картоплею і грибами "найулюбленіші" дивіться в покроковому рецепті нижче.
- Картопля - 700 грам
- Гриби - 350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 550 грам
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Збийте вилочкою яйця з сіллю і 2 ст. L. Рослинної олії.
Додайте молоко.
Перемішайте і частинами введіть борошно.
Замісити тісто, накрийте його і залиште на 30 хвилин.
Гриби добре промийте, очистіть і наріжте кубиками.
Обсмажте гриби з цибулею до готовності на сковороді.
Картоплю відварити і перетворите в пюре.
Додайте гриби з цибулею.
Додайте за смаком сіль, вершкове масло і перемішайте. Начинка готова.
Від тесту відріжте шматок, розкачайте його ковбаскою і наріжте шматочками. Обваляйте в борошні з двох сторін, приминаючи тісто пальцями.
Потім розкачати кожен шматочок у формі круга і покладіть по центру начинку.
Защипніть краю будь-яким зручним способом.
Таким чином зліпите все вареники, поки не закінчиться начинка.
Відваріть вареники в підсоленій воді близько 4 хвилин. Вареники з картоплею та грибами готові. Смачного!