Вареники на кефірі з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вареників на кефірі з картоплею - перед вами, і я дуже сподіваюся, що результат вас порадує. Тісто ніжне, але при цьому еластичне, а начинка смачна! рекомендую спробувати!
Розповім, як приготувати вареники на кефірі з картоплею. Це смачне і ситне блюдо обов'язково сподобається вам. Спробуйте! Раджу готувати відразу з запасом: по перше, хтось із родичів обов'язково попросить добавку, а по-друге, щоб можна було заморозити їх про запас. Так не треба буде кожного разу мучитися з тестом, а можна буде дістати їх і розморозити!
- Картопля - 300 грам
- Борошно - 280 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Спочатку приготуємо начинку. Зваримо картоплю, сольем з неї воду. Перетираємо відварену картоплю в пюре. Додамо обсмажений на олії цибулю, яйце, спеції. Перемішаємо.
2. Для тесту змішаємо борошно і молоко, додамо також трохи масла рослинного (щоб легше було заважати тісто) і трохи солі. Вимішати однорідне тісто.
3. Розкачати його в тонкий пласт, викладаємо начинку по центру, обов'язково добре заліпимо краю.
4. Відваримо вареники в окропі протягом хвилин 5 після того, як ті спливуть.
5. Готово! Смачного!