Смажені вареники з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Смажені вареники з картоплею - це дуже смачно. Простий покроковий рецепт розповість вам, як приготувати це нехитре, але дуже апетитне і ситне блюдо!
Смажені вареники з картоплею приготувати абсолютно нескладно. Якщо ви готуєте з магазинних вже готових вареників, то вам знадобиться звернутися до останніх трьох кроків рецепта, а саме відварити їх і обсмажити в маслі на сковорідці. Якщо ж смажені вареники з картоплею готуєте "з нуля", починайте з самого першого кроку. Бажаю удачі
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Картопля - 3-4 штук (велика)
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
Спочатку ставимо варити картопля, потім робимо з нього пюре, яке потім піде в начинку.
Потім готуємо тісто. Для цього в зручній посуді збиваємо міксером яйця з сметаною.
Вливаємо молоко.
Потім поступово всипаємо борошно, розпушувач і сіль.
Має вийти досить круте тісто.
Потім качалкою розгортаємо тісто.
За допомогою склянки робимо однакові коржі середнього розміру.
Для того, щоб приготувати смачну начинку, в відварену картоплю вливаємо тепле молоко, додаємо вершкове масло, солимо і перчимо. Потім начинку викладаємо в центр коржі.
Складаємо навпіл і склеюємо.
Готові вареники складаємо в ряд на папір для випікання і заморожуємо або готуємо відразу.
Щоб зварити вареники на грубку ставимо каструлю з водою, доводимо до кипіння і потім один вареник за іншим опускаємо в воду. Варимо їх близько 10-15 хвилин.
Потім в сковорідку наливаємо масло, розігріваємо її і складаємо вареники.
Обсмажуємо їх з двох сторін до появи апетитною скоринки. Готово!