Тісто на вареники з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати тісто на вареники з картоплею, і боїтеся приступити до готування вареників - ось вам мій рецепт! тісто слухняне, ніжне і не липне! Навіть новачок впорається!
Перед вами рецепт приготування тіста на вареники з картоплею. Впевнена, у вас все вийде кращим чином з першого разу. Тісто і справді виходить гладким і не липким, але при цьому і дуже тугим його не можна назвати. Якраз оптимальна консистенція для вареників!
- Вода - 250 мілілітрів
- Борошно - 450 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Яйце - 1 штука
- Жовтки яєчні - 2 штуки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
1. У каструлю наливаємо воду, додаємо масло і сіль. Цю суміш доводимо до кипіння, додаємо до неї 250 грамів борошна. Швидко перемішуємо.
2. Окремо збиваємо яйце і два жовтки з дрібкою солі. Цю суміш додамо до тесту і активно перемішаємо.
3. Ось таке виходить гладке тісто. З нього вже ліпимо вареники з картоплею, варимо їх і їмо.
4. Ось такі гарні вареники вийдуть в результаті!