Рецепт Тісто на вареники з картоплею фото

Тісто на вареники з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати тісто на вареники з картоплею, і боїтеся приступити до готування вареників - ось вам мій рецепт! тісто слухняне, ніжне і не липне! Навіть новачок впорається!

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування тіста на вареники з картоплею. Впевнена, у вас все вийде кращим чином з першого разу. Тісто і справді виходить гладким і не липким, але при цьому і дуже тугим його не можна назвати. Якраз оптимальна консистенція для вареників!

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Борошно - 450 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Жовтки яєчні - 2 штуки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
тісто на вареники з картоплею - фото крок 1
1. У каструлю наливаємо воду, додаємо масло і сіль. Цю суміш доводимо до кипіння, додаємо до неї 250 грамів борошна. Швидко перемішуємо.
тісто на вареники з картоплею - фото крок 2
2. Окремо збиваємо яйце і два жовтки з дрібкою солі. Цю суміш додамо до тесту і активно перемішаємо.
тісто на вареники з картоплею - фото крок 3
3. Ось таке виходить гладке тісто. З нього вже ліпимо вареники з картоплею, варимо їх і їмо.
тісто на вареники з картоплею - фото крок 4
4. Ось такі гарні вареники вийдуть в результаті!

Схожі рецепти