Вареники на молоці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати вареники на молоці з картоплею за рецептом моєї мами. Звичайно, вони готуються трохи довше, ніж вареники з тіста на воді або напівфабрикати, але вони того варті! смачно!
Дуже вам рекомендую цей рецепт приготування вареників на молоці з картоплею! Я дуже люблю вареники, але якщо їх готувати на простій воді, погодьтеся, тісто часто виходить жорстким. Особливо в охолодженому вигляді! І підігріті вареники теж вже зовсім не такі смачні. Тому я вам і рекомендую класичний рецепт вареників на молоці з картоплею - дуже смачний і дуже ніжний вийде результат!
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 600 грам
- Картопля - 600 грам
- Печериці - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Молоко прогреваем до кімнатної температури, змішаємо з маслом і яйцями до однорідності. Потім додати борошно. Тісто має бути гладке і еластичне. Розміщуємо поки що його в холодильник.
2. Займемося начинкою. Картоплю відварити до готовності, а гриби обсмажити. Змішаємо їх між собою (картошку перетираем в пюре) і додамо спеції за смаком.
3. Тепер дістаємо тісто, розгортаємо його в тонкий пласт, ділимо на кружечки. По центру кожного - начинка з картоплі і грибів. Защипуємо краю і відварюємо в киплячій воді.
4. Подаємо зі сметаною і зеленню. Смачного!