Вареники на молоці з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запросити вас на смачні і ніжні вареники з сиром. Тісто готується з додаванням молока, від чого вони розкочуються набагато швидше, ніж просто на воді. Чи не відмовляться ні діти, ні дорослі.
Сир для них краще брати жирний і щільний, тоді начинка не буде випадати або текти при формуванні та приготуванні. Смачного!
- Борошно - 3 склянки
- Молоко - 1/4 склянки
- Вода - 1/4 склянки
- Куряче яйце - 1 штука
- Жовток яєчний - 1 штука
- Сир жирний - 200 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/4 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
З'єднайте молоко і воду. Додайте жовток і сіль, перемішайте до однорідного стану.
Поступово додайте борошно і замісіть м'яке тісто. Перекладіть в поліетиленовий пакет і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
У чаші з'єднайте сир, цукор і яйце. Перемішайте до однорідного стану.
Тісто розкачати в пласт товщиною близько 2 мм. Розріжте на квадрати і покладіть сир на середину.
З'єднайте протилежні кінці і щільно защипніть краю.
З'єднайте протилежні кути і притисніть.
Вареники можете заморозити, зварити в киплячій воді або на пару.
Для приготування доведіть воду до кипіння, сезон з сіллю і відпочити вареники. Варіть протягом 5 хвилин після закипання на середньому вогні. Вареники повинні спливти.
Смачного!