Рецепт Варена свиняча шийка фото

Варена свиняча шийка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 дн. 3 г. 0 хв.

До святкового столу завжди хочеться подати що-небудь особливе, незвичайне і незвичне. І в першу чергу це стосується м'ясних страв. Не забудьте випробувати мій детальний і цікавий рецепт!

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати варену свинячу шийку на закуску, точніше у нас вийде усіма відома буженина. Її потрібно добре обваляти в спеціях. Але не бійтеся, зайвої гостроти не буде, адже в основному все залишиться з зовнішньої сторони, а м'ясо візьме стільки, скільки потрібно.

  • Свиняча шия - 700 грам
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець горошком - 4 штуки (запашний)
  • Гвоздика - 2 штуки (зірочки)
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Гірчиця в зернах - 2 чайних ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Селера корінь - 1 штука
варена свиняча шийка - фото крок 1
М'ясо відваріть у великій кількості води до готовності (близько 1, 5-2 годин). У воду з м'ясом додайте лавровий лист, перець горошком, очищені цибулю і моркву, а також селера.
варена свиняча шийка - фото крок 2
Поки м'ясо остуджують, займіться приправами. Змішайте всі спеції і приправи з рецепту, включаючи часник. Подрібніть їх в ступці. Не чіпайте тільки гірчицю.
варена свиняча шийка - фото крок 3
М'ясо змастити сумішшю приправ, а потім гірчицею.
варена свиняча шийка - фото крок 4
Залиште свинину на добу в плівці в холодильнику. Подавайте закуску до столу, нарізавши її тонкими скибочками.

Схожі рецепти