Ванільний пудинг з абрикосами
(покроковий рецепт з фото)
Ванільний пудинг з абрикосами - чудовий, легкий, корисний і смачний десерт. Особливо він актуальний в літній період часу, коли є свіжі плоди абрикос. Такий десерт підійде навіть на святковий стіл.
Ванільний пудинг з абрикосами готується дуже просто! головне - правильно зварити пудинг, який по суті дуже схожий на заварний крем. Подавайте десерт охолодженим, перед подачею хвилин 15-20 потримайте десерт в холодильнику. Приступимо до приготування!
- Молоко - 300 мілілітрів
- Жовток яйця - 2-3 штук
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Абрикоси - 7-8 штук
Приготуйте пудинг. У каструлю налийте молоко і поставте на плиту.
Два великих яєчних жовтки або три невеликих викладіть в миску.
Додайте цукор і добре перемішайте до однорідної консистенції.
Всипте борошно. Ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
Перемішайте до гладкої, однорідної консистенції.
Отриману суміш влийте в молоко і постійно помішуючи доведіть до загустіння. На це піде 3-4 хвилини. В готовий пудинг додайте ванільний цукор. Прохолодний.
Абрикоси помийте, видаліть кісточки і подрібніть в блендері до консистенції пюре.
У фужери або склянки викладіть охолоджений пудинг. Пудингу - абрикосовое пюре. Можна подавати до столу. Смачного!