Рецепт Шоколадно-ванільний пудинг фото

Шоколадно-ванільний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Какао, Молоко, Ваніль
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Пудинг

Найкращий варіант для десерту - це шоколад, а якщо він поєднується з ароматною ваніллю, виходить неймовірно смачно. Спробуйте рецепт, як приготувати шоколадно ванільний пудинг, вам сподобається!

Такий десерт порадує не тільки своїм смаком, але і видом: в одній склянці поєднуються контрастні кольори. Його можна подати дітям на святкування Дня Народження, а також дорослим. Через брак часу можна зробити тільки один з цих пудингів, але ідеальним поєднанням буде саме це блюдо.

  • Цукор - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 4, 5 Ст. Ложки
  • Какао - 4, 5 Ст. Ложки
  • Молоко - 525 мілілітрів
  • Олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
шоколадно-ванільний пудинг - фото крок 1
1. У каструлю насипаємо борошно і цукор, вливаємо молоко, відправляємо все на вогонь. Доводимо суміш до кипіння, варимо на слабкому вогні, а потім вимикаємо і даємо їй трохи загуснути.
шоколадно-ванільний пудинг - фото крок 2
2. Масло розтоплюємо і додаємо в суміш, перемішуємо. Половину від усієї суміші переливаємо в іншу каструлю, кладемо ванільний цукор, відправляємо на вогонь, кип'ятимо і даємо масі загуснути.
шоколадно-ванільний пудинг - фото крок 3
3. До другої частини кладемо какао, нагріваємо його і варимо до загустіння.
шоколадно-ванільний пудинг - фото крок 4
4. Для подачі десерту в стаканчики наливаємо обидві маси шарами, в холодильник їх ставити не потрібно, подаємо блюдо не гарячим, а теплим, прикрашаємо шоколадом.

Схожі рецепти