Шоколадно-ванільний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Найкращий варіант для десерту - це шоколад, а якщо він поєднується з ароматною ваніллю, виходить неймовірно смачно. Спробуйте рецепт, як приготувати шоколадно ванільний пудинг, вам сподобається!
Такий десерт порадує не тільки своїм смаком, але і видом: в одній склянці поєднуються контрастні кольори. Його можна подати дітям на святкування Дня Народження, а також дорослим. Через брак часу можна зробити тільки один з цих пудингів, але ідеальним поєднанням буде саме це блюдо.
- Цукор - 150 грам
- Борошно пшеничне - 4, 5 Ст. Ложки
- Какао - 4, 5 Ст. Ложки
- Молоко - 525 мілілітрів
- Олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
1. У каструлю насипаємо борошно і цукор, вливаємо молоко, відправляємо все на вогонь. Доводимо суміш до кипіння, варимо на слабкому вогні, а потім вимикаємо і даємо їй трохи загуснути.
2. Масло розтоплюємо і додаємо в суміш, перемішуємо. Половину від усієї суміші переливаємо в іншу каструлю, кладемо ванільний цукор, відправляємо на вогонь, кип'ятимо і даємо масі загуснути.
3. До другої частини кладемо какао, нагріваємо його і варимо до загустіння.
4. Для подачі десерту в стаканчики наливаємо обидві маси шарами, в холодильник їх ставити не потрібно, подаємо блюдо не гарячим, а теплим, прикрашаємо шоколадом.