Ванільний пудинг з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Є у мене особлива пристрасть до холодних десертів зі свіжими фруктами. Як підвертається випадок, то відразу роблю які-небудь ласощі. Причому більшість рецептів легкі. Наприклад, цей - точно.
Сьогодні вашій увазі пропоную рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати ванільний пудинг з бананом. Зробимо його на основі готової магазинної суміші, але зате додамо додаткових інгредієнтів і декору. У підсумку вийде легкий десерт на велику компанію. Хороший варіант для сімейного свята.
- Згущене молоко з цукром - 360 мілілітрів
- Збиті вершки - 480 мілілітрів
- Печиво пісочне - 360 грам (ванільне)
- Банан - 5 штук
- Молоко - 360 мілілітрів
- Ванільний пудинг - 1 штука (в пакетику)
1. Зробіть суміш з молока, пудингу і згущеного молока. Гарненько перемішайте інгредієнти і залиште на 5 хвилин. Перелийте суміш в глибоку миску для подачі.
2. Далі викладіть половину вершків.
3. Залиште пудинг застигати в холодильнику на 1 час.
4. Після цього викладіть зверху і по краях шар печива.
5. Далі розкладіть в один шар гуртки бананів.
6. А потім розподіліть збиті вершки. Зверху прикрасьте десерт печивом і бананами. От і все! Насолоджуйтесь!