Ванільний кекс з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Любіть випічку з легким ароматом ванілі і фруктами? Тоді вам варто подивитися, як приготувати ванільний кекс з яблуками - просто, швидко і смачно. Ця випічка підійде і на святковий стіл.
Цей кекс дуже простий у приготуванні - досить лише змішати всі інгредієнти і спекти в духовці. Його можна приготувати не тільки з яблуками, але і з грушею, персиками, ананасами і навіть ягодами - в будь-якому випадку вийде дуже смачно. Для більш насиченого аромату раджу додати в тісто трохи ванілі або кориці - запах буде приголомшливий! Всі інгредієнти прості і доступні, так що давайте готувати!
- Цукор - 125 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 10 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Yabolki - 2-3 штук
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
1. Яйця збийте міксером з сіллю, поступово збільшуючи швидкість міксера. Додайте невеликими порціями цукор і ванільний цукор, збиваючи масу до стійкої піни.
2. Борошно просійте з розпушувачем і додайте до яєчної маси. Додайте розтоплене і злегка остигле вершкове масло. Акуратно перемішайте масу насадкою «гак».
3. Викладіть тісто в покриту пергаментом форму. Яблука помийте і очистіть від серцевини. Наріжте яблука тонкими пластинками і встановіть щільно один до одного в тесті.
4. Випікайте кекс в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин. Готовий кекс прикрасьте цукровою пудрою. Смачного!