Рецепт Ванільні булочки фото

Ванільні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Спеції , Прянощі , Приправи , Ванілін
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Коли я вирішила дізнатися рецепт, як приготувати ванільні булочки, то відразу згадала дитинство. Саме в цей період життя ця випічка просто зводила з розуму. Завжди хотілося її є і є.

Опис приготування:

Що мені ще подобається в цьому рецепті так це те, що вироби готуються дуже легко. Головне - замісити тісто і дати йому настоятися потрібний час. Інакше випічка не буде достатньо пишна і м'яка. Інгредієнтів потрібно трохи. Загалом, все просто і зрозуміло. Чи впорається будь-який новачок в пекарському справі.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 25 грам
  • Цукор - 90 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Маргарин - 50 грам
  • Борошно - 4 склянки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
ванільні булочки - фото крок 1
Нагрейте молоко до 40 градусів. Потім розчиніть в ньому дріжджі, цукор і сіль. Білок від яйця додайте до молочної суміші. Все перемішайте.
ванільні булочки - фото крок 2
Просійте борошно і потроху вводите в неї нашу молочну суміш, постійно помішуючи. Всипте ванілін. Починайте місити тісто.
ванільні булочки - фото крок 3
Розтопіть маргарин. Влийте в нього рослинне масло. Полийте цією рідиною тісто, продовжуючи його замішувати. Месія про 10 хвилин.
ванільні булочки - фото крок 4
Готове тісто покладіть в глибоку миску. Накрийте харчової плівкою і приберіть в холодильник на 2 годину.
ванільні булочки - фото крок 5
Після цього часу тісто має збільшитися в 2 рази. Пам'ятайте його руками. Розділіть на порційні частини і залиште їх на 20 хвилин в теплі.
ванільні булочки - фото крок 6
Тим часом розігрійте духовку до 185 градусів. Підготуйте форму для випічки, намазав її рослинним маслом.
ванільні булочки - фото крок 7
Приготуйте суміш для обмазування майбутніх булочок. У залишився жовток додайте 1 ст. Ложку молока і розмішайте. Тепер уже"розповніле" тісто намажте желтковой сумішшю і посипте цукром з кунжутом.
ванільні булочки - фото крок 8
Готуйте протягом 35 хвилин. Їжте булочки з молоком!

Схожі рецепти