Ванільні капкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям солодощів розповім, як приготувати ванільні капкейкі в домашніх умовах! Смачне і швидке в приготуванні блюдо, з цими смачними капкейк ви не залишитеся без компліментів!
Цей цікавий простий рецепт ванільних капкейков вам обов'язково повинен сподобатися. Смачні та ніжні, вони з'їдаються моментально! Купа захоплень і компліментів вам гарантована. І все це при мінімальних зусиллях з вашої сторони!
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 120 грам
- Борошно - 150 грам
- Цукрова пудра - 3 склянки
- Яйця - 4 штуки(2 яєчні білки - для глазурі, інше - в тісто. )
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Прикраса - За смаком (я купувала готові цукрові квіточки)
1. Зробимо тісто. Два яєчних білка поки виливаємо в миску, а що залишилися яйця збиваємо з цукром до пишної білої маси. Додамо розтоплене масло, молоко, ваніль і розпушувач. Перемішаємо, і тільки потім потроху всипаємо борошно.
2. Випікаємо з цього тесту капкейкі. На це піде приблизно 20 хвилин (при 200 градусах).
3. Збиваємо яєчні білки з лимонним соком, так вони краще піднімуться. Коли перетворяться в білу масу - вводимо цукрову пудру. Цією масою змащуємо вже готові капкейкі, відправимо в холодильник, щоб застигли.
4. Прикрашаємо будь кондитерської присипкою або такими ось квіточками перед подачею. Готово!