Ванільні кекси (базовий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Що може краще прикрасити стіл за невелику кількість часу і принести море задоволення, якщо не чудові ванільні кекси? ! Це чудо виручить вас навіть тоді, коли гості будуть у порога.
Сьогодні хочу з вами поділитися одним дуже цікавим і в той же час простим рецептом. Розповім, як приготувати ванільні кекси. Якщо є бажання, в тісто також можна додати родзинки, сухофрукти та інші солодощі. Це зробить страву більш витонченим. Кекси прикрасять як повсякденний, так і святковий стіл. Готові кекси можна заморозити і зберігати до 12 тижнів. Смачного!
- Цукор - 150 грам
- Самопіднімальне борошно - 200 грам
- Натуральний ванілін - 2 краплі
- Вершкове масло - 250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Для початку необхідно приготувати всі інгредієнти.
2. У чаші міксера розтираємо масло з цукром.
3. По одному додаємо яйця, кожен раз добре збиваючи. Додайте борошно і розпушувач, а також вливайте молоко. Продовжуйте збивати. Додайте 2 краплі ваніліну. Раджу натуральний з насінням ванілі.
4. Наповнюємо формочки для тіста підготовленим тестом (приблизно на 2/3). Випікайте кекси в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.