Рецепт VAK Beles фото

VAK Beles
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Баранина
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На полуденок
Випічка, Пиріжки

М'які і апетитні пиріжки Вак белеш готуються дуже просто. Соковита начинка, смачне і хрустке тісто - ось запорука успіху цих чудових пиріжків! Спробуйте!

Це практично класичний рецепт приготування Вак белеш. Татарські пиріжки з м'ясною начинкою виходять дуже ситними, ароматними і прекрасно втаязикють голод. Пиріжки можна з'їсти на полуденок або взяти з собою на роботу, Вак белеш добре зберігає свою форму і не забруднює руки. Хай щастить!

  • Яйце - 1 штука
  • Молоко кисле - 0, 5 склянки
  • Маргарин розтоплений - 100 грам
  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Баранина - 300 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
VAK Beles - фото крок 1
Розморожуємо м'ясо і подрібнюємо в м'ясорубці, потім змішуємо з порізаною цибулею і картоплею. Сіль і перець за смаком.
VAK Beles - фото крок 2
Робимо тісто. У миску вливаємо яйце, додаємо сіль і молоко.
VAK Beles - фото крок 3
Додаємо склянку борошна, перемішуємо.
VAK Beles - фото крок 4
Вливаємо розтоплений маргарин.
VAK Beles - фото крок 5
Додаємо решту борошна і соду, замішуємо тісто.
VAK Beles - фото крок 6
Розділити тісто 16 частин. 8 - великих і 8 - маленьких.
VAK Beles - фото крок 7
Розкачуємо круглящі в коржі. В середину великого шматка тесту кладемо 1 ст.Л. Начинки.
VAK Beles - фото крок 8
Зверху накриваємо маленьким шматочком і защипуємо краю.
VAK Beles - фото крок 9
Викладаємо вак белеш на деко, застелений папером для випічки. Відправляємо в духовку на 1 час, температура 200 градусів.
VAK Beles - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти