Рецепт Čukur фото

Čukur
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Птах , Курка , Житнє борошно
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Любителям пробувати всяку смакоту з різних кухонь світу розповім, як приготувати Чукур. Ви ще не чули про ці диво-трикутнички? Тоді запам'ятовуйте рецепт.

Опис приготування:

Чукур в домашніх умовах повторити зовсім нескладно. Основні інгредієнти прості і доступні: куряче філе, пшоно і житнє борошно. Вже через півтори-дві години на вашій кухні з'являться апетитні і ситні пиріжки, які чудово підійдуть для частування гостей, перекусу на роботі або на природі.

  • Борошно житнє - 300 грам(+ пшеничне)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 0.5 склянки
  • Пшоно - 0.5 склянки
  • Молоко - 0.5 склянки
  • Куряча грудка - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Čukur - фото крок 1
1. Насамперед в невеликій мисочці розтопіть вершкове масло. Додайте щіпку солі, дайте маслу трохи охолонути. Потім вбийте туди яйце, як слід все перемішайте.
Čukur - фото крок 2
2. Викладіть сметану, збийте. Всипте житнє борошно, а потім для досягнення потрібної консистенції додайте ще просіяне борошно.
Čukur - фото крок 3
3. Тісто не повинно бути занадто тугим, так що з борошном потрібно обережно. Скачайте з нього кульку, викладіть його в поліетиленовий пакет. Покладіть в холодильник приблизно на півгодини.
Čukur - фото крок 4
4. Цей час можна витратити на приготування начинки. Відваріть куряче філе до готовності, трохи остудіть і подрібніть.
Čukur - фото крок 5
5. На молоці зваріть пшоняну кашу з дрібкою солі і цукру. Ще один варіант, як зробити Чукур, - це використовувати пластівці швидкого приготування.
Čukur - фото крок 6
6. Очистіть і поріжте цибулину, обсмажте на середньому вогні. Викладіть на сковороду подрібнене філе, смажте пару хвилин. Додайте сіль і перець за смаком, при бажанні можете нарізати щіпку свіжої зелені.
Čukur - фото крок 7
7. З'єднайте з пшоняною кашею, як слід все перемішайте. От і все, начинка готова.
Čukur - фото крок 8
8. Розкачайте тісто на робочій поверхні, присипаної борошном. Наріжте його середніми трикутниками, в центр яких викладіть ложку начинки. Akkuratno кінець палиці, залишаючи невелику дірочку зверху.
Čukur - фото крок 9
9. Деко змастіть трохи рослинним маслом, викладіть на нього готові трикутнички. Випікати Чукур в домашніх умовах потрібно при температурі близько 190 градусів до рум'яної скоринки. Потім трохи остудіть - і можна пробувати.

Схожі рецепти