Український борщ в хлібі

Український борщ в хлібі
Кількість порцій: 10 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати "; Український" борщ в хлібі. Справжній борщ повинен бути густим і наваристим, з квасолею, на м'ясному бульйоні, заправлений сметаною і зеленню.

опис приготування:

Для борщу багато господинь використовують грудинку, але таке м'ясо жірновато для мене, я беру ребра яловичі або телячі. Їх плюс в порівняно малій жирності при оптимальному співвідношенні корисних речовин. Високі поживні властивості, прозорий наваристий бульйон, все це робить їх ідеальними для приготування борщу. Давайте дивитися рецепт?

  • телячі ребра— 400 грам
  • квасоля— 0,5 склянки
  • Томатний сік— 300 мілілітрів
  • капуста— 600 грам
  • Буряк— 1 штука(середня)
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Картопля— 4-5 штук
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Спеції для бульйону— За смаком(лавровий лист і перець горошком)
  • крем— За смаком(для подачі)
  • хліб круглий— За смаком(для подачі)
  • вода— 3 L(для варіння борщу)
  • Рослинна олія або смалець— 2-3 Ст. ложок(для смаження овочів)
  • зелень— За смаком
Український борщ в хлібі - фото крок 1 1. Спочатку потрібно зварити бульйон для борщу і квасоля. квасоля переберіть, промийте добре і замочіть в холодній воді на 2 годину. Після чого злийте воду, залийте чистою водою і зваріть квасоля до готовності. час індивідуально, пробуйте. Для м'ясного бульйону я беру зазвичай реберця, яловичі або телячі. вимийте їх, покладіть в каструлю, залийте водою і варіть 2 годину. для 15 хвилин додайте лавровий лист і перець горошком. З готового бульйону приберіть спеції. Не забувайте знімати пінку.

Український борщ в хлібі - фото крок 2 2. Коли бульйон і квасолю будуть готові, підготуйте овочі. все вимийте, очистіть, наріжте і наріжте.

Український борщ в хлібі - фото крок 3 3. На рослинному маслі або смальці обсмажте овочі: буряк, морква, цибуля, перець.

Український борщ в хлібі - фото крок 4 4. До обсмаженою овочам додайте томатний сік, протушкувати. Якщо сік дуже кислий, можна додати трохи цукру. Якщо недостатньо кислий, то додайте ложку оцту.

Український борщ в хлібі - фото крок 5 5. У м'ясний бульйон покладіть картоплю, капусту, варите 15 хвилин.

Український борщ в хлібі - фото крок 6 6. Додайте в борщ смажені овочі з томатом, квасоля, сушений або свіжий кріп. проваріть ще 5-10 хвилин.

Український борщ в хлібі - фото крок 7 7. борщ готовий! Йому потрібно настоятися години 2.

Український борщ в хлібі - фото крок 8 8. У хлібі обережно виріжте по центру отвір, видаліть м'якоть. Змастіть білком всередині і підсушіть в духовці.

Український борщ в хлібі - фото крок 9 9. Залийте хліб borщom, покладіть ложку сметани, рубаний лук або кріп. пробуйте!

Український борщ в хлібі - фото крок 10 10. Смачного!

Схожі рецепти

Борщ зелений український

Борщ зелений український

Традиційна українська страва, основним інгредієнтом якого є, багатий корисними речовинами, щавель. Немає нічого простіше! подивіться самі, як приготувати український зелений борщ. опис приготування: Даний рецепт - варіант пісного борщу без буряка і м'яса. Процес приготування нічим не відрізняє...

читати далі
Справжній український борщ

Справжній український борщ

Традиційний борщ в Україні обов'язково готують на основі м'ясного бульйону (свинячого або яловичого). До нього додають буряк і капусту. розповім, як приготувати справжній український борщ. опис приготування: У деяких регіонах борщ подають не тільки на обід, його також готують на свята, наприкл...

читати далі
Український борщ з галушками

Український борщ з галушками

Яка тільки господиня не вміє варити борщ? І кожна при цьому має свій фірмовий рецепт, який відрізняється від аналогічних. Придивіться до простого способу приготування борщу з галушками. опис приготування: Дуже люблю борщик. Коли його аромат розноситься по квартирі все починають потихеньку спов...

читати далі
Український борщ з буряком

Український борщ з буряком

Справжній український борщ важко уявити собі без такого інгредієнта, як буряк. Це смачне і поживне перша страва, яке готують у багатьох сім'ях до обіду. Подають борщ із зеленню, сметаною. опис приготування: Український борщ "; прижився" в багатьох сім'ях. Це дуже смачне і ароматне перша страва...

читати далі
Капусняк український

Капусняк український

У Західній Європі, країнах СНД і Росії дуже популярні супи з білокачанної капустою на жирному бульйоні. Ви вже відразу згадали деякі з них. І я можу вам запропонувати ще один, описаний в рецепті. опис приготування: В принципі, цей суп повинен бути знайомий багатьом, адже тут все інгредієнти пр...

читати далі