Тюфтельки в булочках
(покроковий рецепт з фото)
На перший погляд - це звичайні булочки, але всередині вас чекає приємний і ситний сюрприз. Розповім про те, як приготувати тюфтельки в булочках, за італійським рецептом, що подають з соусом або так.
Тефтелі для булочок у мене покупні заморожені. Ви можете зробити їх самостійно заздалегідь або безпосередньо перед приготуванням. Булочки запікають у духовці з сиром, можна додати кунжут. Подавайте такі з соусом в якості закуски або до перших і других страв замість шматочка хліба.
- Тісто - За смаком
- Заморожені тефтелі - 10 штук
- Добре - 100 грам
- Пармезан - 50 грам
- Спеції - За смаком (орегано, базилік, часниковий порошок, чорний перець)
1. Заморожені фрикадельки розігрійте в мікрохвильовій печі або обсмажте на сковороді до напівготовності.
2. Сирні палички сулугуні розріжте невеликими шматочками.
3. Тісто розділіть на невеликі кульки і кожен розкачайте в невелику коржик.
4. Кожну тюфтельку розріжте навпіл, покладіть по центру зі шматочком сиру, потім сформуйте кульку.
5. Викладіть все булочки в форму для запікання, посипте тертим пармезаном, орегано, базиліком, часниковим порошком і меленим чорним перцем.
6. Надішліть булочки в розігрітий до 180 градусів духовку до утворення золотистої скоринки.
7. Випічку дістаньте з духовки і трохи остудіть, потім насолоджуйтеся булочками.