Тюфтельки
(покроковий рецепт з фото)
Всім подобаються тюфтельки, соковиті шматочки м'яса, НЕ засмажені і не важкі для шлунок, смачні і ароматні. Вони швидко готуються і добре поєднуються з будь-яким гарніром. Покажу свій варіант рецепта.
Хочу поділитися дуже хорошим рецептом, як приготувати тюфтельки. Вони чудово підійдуть для харчування дітей і просто для повсякденного меню. Як гарнір ви можете використовувати картопляне пюре, Мал, будь-який вид круп. Або просто подавайте до столу ці тюфтельки разом з салатом.
- Фарш - 500 грам (яловичина + свинина)
- Хліб білий черствий - 150 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Крем - 200 грам (для соусу.)
- Борошно пшеничне - 2 чайних ложки (для соусу.)
- Вода або бульйон - 100 мілілітрів
- Зелень - За смаком
1
Хліб залийте водою, щоб розм'як.
2
Прокрутіть через м'ясорубку хліб і цибулю, і додайте у фарш.
3
Яйця збийте і також з'єднайте з фаршем.
4
Щоб фарш був більш повітряним, також можете його збити.
5
Сформуйте кульки і обваляйте їх у борошні.
6
Обсмажте до напівготовності на сковороді.
7
Приготуйте соус. Змішайте сметану, воду, сіль і борошно.
8
Тюфтельки викладіть у форму для запікання і залийте соусом. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку і тушкуйте 5-7 хвилин. Перед подачею прикрасьте зеленню