Тушковані телячі реберця
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу вам запропонувати надзвичайно смачні тушковані телячі реберця. Мій секрет в основному в соусі для цієї страви, я із задоволенням з вами поділюся, а ви спробуйте та оцініть.
Тут я привожу рецепт тушкованих телячих реберець з фото. Не скажу, що це простий рецепт, перш за все через інгредієнтів, які не зовсім щоденні. Готувати тушковані телячі реберця в такому варіанті ми будемо швидше за все на святковий обід. І це того варто! Тушковані телячі реберця в такому соусі виходять ніжними-ніжними і просто тануть у роті. На гарнир я подаю, наприклад, квасоля. Прикрасити тушковані телячі реберця можна оливками і різної зеленню. Келих білого вина буде до цієї страви дуже до речі. Смачного!
- Телячі реберця - 1, 1 кілограма
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Каперсами - 1 Чайна ложка
- Біле вино - 1/2 склянки
- Чебрець - 1 частина (жменю)
- Лимон - 1 штука (сік)
- Вершки - 1/4 склянки (густі)
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (діджонская)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Реберця телятини з м'ясом добре промити. Поперчити і посолити за смаком.
У високій сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити реберця з обох сторін по 2-3 хвилини до золотистої скоринки.
Ось тепер готуємо соус для гасіння. Нарізаємо цибулю-шалот і часник. Обсмажуємо цибулю 5 хвилин на оливковій олії, додаємо часник, Кмин і Capicola. Обсмажуємо 1 хвилину і додаємо вино і всі інші компоненти. Добре все перемішуємо і кип'ятимо близько 2 хвилин.
Тепер в наш соус викладаємо телятину, і тушкуємо на середньому вогні до готовності 15-20 хвилин. Реберця періодично перевертаємо і поливаємо соусом.
Тушковані телячі реберця готові. Викладаємо на тарілку і гарніруем.