Рецепт Тушковані підосичники фото

Тушковані підосичники
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Підосичники
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тушковані підосичники в домашніх умовах за цим рецептом нагадують м'ясо, а сметанний соус підсилює їх чудовий смак. Смажити краще тільки капелюшки красноголовців і краще не мити, а протерти.

Опис приготування:

За цим рецептом можна готувати різні гриби, а сметанний соус чудово посилить їх смак. Крім цього, зелень також доповнить аромат. Спробуйте приготувати тушковані підосичники в домашніх умовах по цьому у рецептом і побалуйте своїх домашніх, гостей і близьких.

  • Підосичники - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 200 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
тушковані підосичники - фото крок 1
1. Коли я готую тушковані підосичники в домашніх умовах, я використовую тільки капелюшки, що і вам раджу зробити. Очищені капелюшки нарізаємо середніми скибочками і обвалюють у борошні.
тушковані підосичники - фото крок 2
2. Після цього відправляємо їх смажитися на сковороду до появи рум'яної скоринки. В окремій сковороді обсмажуємо цибулю, після чого в кінці смаження грибів ми його вводимо до них.
тушковані підосичники - фото крок 3
3. Солимо до смаку і перчимо. Тільки після цього заливаємо сметаною і додаємо трохи води. Тепер закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні.
тушковані підосичники - фото крок 4
4. При подачі посипте гриби зеленню і відваріть на гарнір картопля, який відмінно буде поєднуватися з ними.

Схожі рецепти