Тушковані підосичники
(покроковий рецепт з фото)
Тушковані підосичники в домашніх умовах за цим рецептом нагадують м'ясо, а сметанний соус підсилює їх чудовий смак. Смажити краще тільки капелюшки красноголовців і краще не мити, а протерти.
За цим рецептом можна готувати різні гриби, а сметанний соус чудово посилить їх смак. Крім цього, зелень також доповнить аромат. Спробуйте приготувати тушковані підосичники в домашніх умовах по цьому у рецептом і побалуйте своїх домашніх, гостей і близьких.
- Підосичники - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Крем - 200 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
![тушковані підосичники - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/tushenie_podosinoviki-119637.webp)
1. Коли я готую тушковані підосичники в домашніх умовах, я використовую тільки капелюшки, що і вам раджу зробити. Очищені капелюшки нарізаємо середніми скибочками і обвалюють у борошні.
![тушковані підосичники - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/tushenie_podosinoviki-119638.webp)
2. Після цього відправляємо їх смажитися на сковороду до появи рум'яної скоринки. В окремій сковороді обсмажуємо цибулю, після чого в кінці смаження грибів ми його вводимо до них.
![тушковані підосичники - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/tushenie_podosinoviki-119639.webp)
3. Солимо до смаку і перчимо. Тільки після цього заливаємо сметаною і додаємо трохи води. Тепер закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні.
![тушковані підосичники - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/tushenie_podosinoviki-119640.webp)
4. При подачі посипте гриби зеленню і відваріть на гарнір картопля, який відмінно буде поєднуватися з ними.