Рецепт Підосичники, тушковані в сметані фото

Підосичники, тушковані в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Підосичники
Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Вишуканий, але в той же час простий рецепт красноголовців, тушкованих в сметані, не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана! Запах у страви такий, що збиває з ніг і сам веде на кухню!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування красноголовців, тушкованих в сметані, мені дуже подобається своєю подачею - картопелька НЕ ​​гаситься, а смажиться, зате грибне асорті виходить - вищий клас, ніжне й ароматне. Відмінне поєднання, вам не здається? Так що розповім, як зробити підосичники, тушковані в сметані!

  • Підосичники - 300 грам
  • Лісіцкі - 200 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Картопля - 700 грам
  • Крем - 450 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
підосичники, тушковані в сметані - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Гриби, якщо треба, розморозимо, моєму і чистимо від сміття.
підосичники, тушковані в сметані - фото крок 2
2. Картопля моєму, чистим, нарізаємо кружечками і солимо-перчимо до смаку. Можна також натерти приправами.
підосичники, тушковані в сметані - фото крок 3
3. Обсмажити з двох сторін на рослинній олії.
підосичники, тушковані в сметані - фото крок 4
4. Картопля вибираємо на окрему страву і на цій же сковороді обсмажуємо підосичники і лисички практично до готовності.
підосичники, тушковані в сметані - фото крок 5
5. Потім - додамо нарізані тонкими пластинками печериці і заливаємо сметаною. Солимо, перчим, тушкуємо до готовності.
підосичники, тушковані в сметані - фото крок 6
6. Додамо зелень і подаємо з картоплею.

Схожі рецепти