Підосичники, тушковані в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Вишуканий, але в той же час простий рецепт красноголовців, тушкованих в сметані, не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана! Запах у страви такий, що збиває з ніг і сам веде на кухню!
Такий рецепт приготування красноголовців, тушкованих в сметані, мені дуже подобається своєю подачею - картопелька НЕ гаситься, а смажиться, зате грибне асорті виходить - вищий клас, ніжне й ароматне. Відмінне поєднання, вам не здається? Так що розповім, як зробити підосичники, тушковані в сметані!
- Підосичники - 300 грам
- Лісіцкі - 200 грам
- Печериці - 100 грам
- Картопля - 700 грам
- Крем - 450 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Гриби, якщо треба, розморозимо, моєму і чистимо від сміття.
2. Картопля моєму, чистим, нарізаємо кружечками і солимо-перчимо до смаку. Можна також натерти приправами.
3. Обсмажити з двох сторін на рослинній олії.
4. Картопля вибираємо на окрему страву і на цій же сковороді обсмажуємо підосичники і лисички практично до готовності.
5. Потім - додамо нарізані тонкими пластинками печериці і заливаємо сметаною. Солимо, перчим, тушкуємо до готовності.
6. Додамо зелень і подаємо з картоплею.