Тушковані курячі ніжки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування соковитих тушкованих курячих ніжок з перцем для святкової вечері. Рекомендую!
Спочатку овочі і курку треба окремо обсмажити, а потім, додавши томатнуь пасту, вино і спеції, згасити. Смачно, яскраво, подавайте з картоплею або рисом.
- Гомілка куряча - 8 штук
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Вино - 0, 5 склянки
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Курячі гомілки обсмажити на сухій сковороді з двох сторін до скоринки. Приблизно по 2-3 хв.
Перець і помідори ріжемо кубиком, цибуля Sinkule. Викладаємо в сковороду, де обсмажували курку і смажимо приблизно близько 5 хв.
Тепер додаємо томатну пасту і вливаємо вино. Доводимо до кипіння. Солимо і кладемо цукор за смаком. Врахуйте, що що сіль і цукор візьме в себе ще гомілку.
Вливаємо олію, кладемо гомілку додаємо спеції і перемішуємо. Закриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 30 хв. (до м'якості курки). Вимикаємо і даємо настоятися приблизно 20 хв.
Тушковані курячі ніжки готові. Смачного!