Рецепт Тушковані курячі ніжки фото

Тушковані курячі ніжки
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування соковитих тушкованих курячих ніжок з перцем для святкової вечері. Рекомендую!

Опис приготування:

Спочатку овочі і курку треба окремо обсмажити, а потім, додавши томатнуь пасту, вино і спеції, згасити. Смачно, яскраво, подавайте з картоплею або рисом.

  • Гомілка куряча - 8 штук
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Вино - 0, 5 склянки
  • Спеції - За смаком
тушковані курячі ніжки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тушковані курячі ніжки - фото крок 2
Курячі гомілки обсмажити на сухій сковороді з двох сторін до скоринки. Приблизно по 2-3 хв.
тушковані курячі ніжки - фото крок 3
Перець і помідори ріжемо кубиком, цибуля Sinkule. Викладаємо в сковороду, де обсмажували курку і смажимо приблизно близько 5 хв.
тушковані курячі ніжки - фото крок 4
Тепер додаємо томатну пасту і вливаємо вино. Доводимо до кипіння. Солимо і кладемо цукор за смаком. Врахуйте, що що сіль і цукор візьме в себе ще гомілку.
тушковані курячі ніжки - фото крок 5
Вливаємо олію, кладемо гомілку додаємо спеції і перемішуємо. Закриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 30 хв. (до м'якості курки). Вимикаємо і даємо настоятися приблизно 20 хв.
тушковані курячі ніжки - фото крок 6
Тушковані курячі ніжки готові. Смачного!

Схожі рецепти