Тушкована скумбрія
(покроковий рецепт з фото)
Набридло запікати скумбрію? Хочеться спробувати рибку по-новому? Тоді цей рецепт приготування тушкованої скумбрії вам припаде до душі! Рибка виходить соковитою, пікантність, з овочами і легким гарніром!
На цей рецепт східній (швидше за все корейської кухні) натрапила випадково, вже не знала, як ще приготувати скумбрію. Дивіться, як приготувати тушковану скумбрію. Нам знадобиться парочка (а можна і 4) тушки, одна средняя редька дайкон, парочка пекучих перців і соєвий соус. А також часнику побільше, цибуля зелена і імбир. Дайкон вбере в себе соєвий соус, від цього стане ще більш соковитим і пікантним.
- Скумбрія - 2-3 штук
- Соєвий соус - 0, 5 склянки
- Dajkon - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Часник - 10 зубчиків
- Імбир - 50 грам
- Червоний пекучий перець - 1 штука
- Зелений пекучий перець - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Червоний мелений перець - 0, 25 склянки
Підготуйте овочі.
Скумбрію почистіть і поріжте на порційні шматочки.
Дайкон поріжте на невеликі кубики, викладіть в казан. Поверх дайкона розкладіть рибу.
Подрібніть часник і імбир, змішайте з соєвим соусом, додайте червоний мелений перець і цукор. Все добре перемішайте і полийте сумішшю рибу в казані.
Влийте в казан стакан або більше води. Треба, щоб і рибу, і дайкон вода покрила. На сильному вогні спочатку доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте 20 хвилин.
Тим часом поріжте перець червоний, зелений і цибулю.
Тим часом поріжте перець червоний, зелений і цибулю.
Через 20 хвилин додайте інші овочі. Важливо під час гасіння риби час від часу поливати її утворився бульйоном. Готувати потрібно до повної м'якості дайкона.
Готову тушковану скумбрію подавати можете з рисом. Смачного!