Рецепт Тушкована скумбрія фото

Тушкована скумбрія
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Скумбрія
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Набридло запікати скумбрію? Хочеться спробувати рибку по-новому? Тоді цей рецепт приготування тушкованої скумбрії вам припаде до душі! Рибка виходить соковитою, пікантність, з овочами і легким гарніром!

Опис приготування:

На цей рецепт східній (швидше за все корейської кухні) натрапила випадково, вже не знала, як ще приготувати скумбрію. Дивіться, як приготувати тушковану скумбрію. Нам знадобиться парочка (а можна і 4) тушки, одна средняя редька дайкон, парочка пекучих перців і соєвий соус. А також часнику побільше, цибуля зелена і імбир. Дайкон вбере в себе соєвий соус, від цього стане ще більш соковитим і пікантним.

  • Скумбрія - 2-3 штук
  • Соєвий соус - 0, 5 склянки
  • Dajkon - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Часник - 10 зубчиків
  • Імбир - 50 грам
  • Червоний пекучий перець - 1 штука
  • Зелений пекучий перець - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Червоний мелений перець - 0, 25 склянки
тушкована скумбрія - фото крок 1
Підготуйте овочі.
тушкована скумбрія - фото крок 2
Скумбрію почистіть і поріжте на порційні шматочки.
тушкована скумбрія - фото крок 3
Дайкон поріжте на невеликі кубики, викладіть в казан. Поверх дайкона розкладіть рибу.
тушкована скумбрія - фото крок 4
Подрібніть часник і імбир, змішайте з соєвим соусом, додайте червоний мелений перець і цукор. Все добре перемішайте і полийте сумішшю рибу в казані.
тушкована скумбрія - фото крок 5
Влийте в казан стакан або більше води. Треба, щоб і рибу, і дайкон вода покрила. На сильному вогні спочатку доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте 20 хвилин.
Тим часом поріжте перець червоний, зелений і цибулю.
тушкована скумбрія - фото крок 6
Через 20 хвилин додайте інші овочі. Важливо під час гасіння риби час від часу поливати її утворився бульйоном. Готувати потрібно до повної м'якості дайкона.
тушкована скумбрія - фото крок 7
Готову тушковану скумбрію подавати можете з рисом. Смачного!

Схожі рецепти