Скумбрія, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати скумбрію в середземноморському стилі? Рецепт приготування цієї страви дуже легкий, риба виходить ніжною, соковитою, дуже смачною. Для легкого вечері на двох блюдо підходить ідеально!
Пропоную відмінне легке і дуже смачна страва для вечері на двох. Скумбрія виходить дуже соковитою, м'якою і ароматною. Дуже смачно свіжим хлібом вмочати в отриманий соус..Ммм.. Не буду мучити, розповідаю, як приготувати скумбрію, тушковану з овочами. Правда, овочів у нас мінімум, але ви можете додати трохи цибулі і моркви. А мені і так смачно!
- Скумбрія - 2 штуки
- Помідори черрі - 500 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Оливки чорні - 6-8 штук
- Зелень петрушки - 20 грам
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Скумбрію потрібно ретельно очистити і обробити на філе.
Розігрійте на сковороді оливкове масло, злегка обсмажте філе з часточками часнику. Потім викладіть розрізані помідори черрі.
Акуратно переверніть філе, коли воно знизу красиво обжарится. Додати сіль, перець, зелень петрушки, розрізані оливки і вино. tusim 5 хвилин на слабкому вогні під кришкою.
Додамо каперси, перемішаємо овочі. Я закінчив, поливаючи рибу соусом, поки соус не загусне.
І ось наша смачна скумбрія готова. Дуже смачно!