Рецепт Тушкована печінка фото

Тушкована печінка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Печінка , Цибуля , Свиняча печінка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

На кухні кожної господині присутні страви, які просто робляться. Адже не завжди є багато часу, а смачний результат отримати хочеться. Дивіться, як приготувати тушковану печінку швидко.

Опис приготування:

Ви можете записати собі ще одне просте в приготуванні гаряче, яке може вас врятувати на вечерю. Воно добре буде поєднуватися з рисом і гречкою. Я використовувала мінімум додаткових інгредієнтів. Печінка вибирайте будь-яку, у мене була теляча.

  • Печінка теляча - 500 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Жир свинячий - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вода тепла - 1 Склянка
тушкована печінка - фото крок 1
Печінка помийте проточною холодною водою. Приберіть плівки. Наріжте її невеликими шматочками, прибираючи все жилки.
тушкована печінка - фото крок 2
Всипте борошно в пакет. Покладіть туди шматочки і добре потрясіть.
тушкована печінка - фото крок 3
На сковороді розтопіть жир. Обсмажте печінку на сковороді до золотистої скоринки. Викладіть м'ясо в тарілку.
тушкована печінка - фото крок 4
Цибуля чистий, наріжте півкільцями. Обсмажте його в цьому жирі до готовності. Додайте до нього пасту, Тушіте 1 хвилину. Потім з'єднайте в каструлі печінку з інгредієнтами зі сковороди. Приправити сіллю і poperčite. Влийте теплу воду.
тушкована печінка - фото крок 5
Доведіть страву до кипіння, а потім тушкуйте протягом 5 хвилин. Довше не готуйте, інакше печінку буде жорсткою. Смачного!

Схожі рецепти