Рецепт Тушкована печінка фото

Тушкована печінка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Свинина, Печінка, Цибуля, Свиняча печінка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

На кухні кожної господині присутні страви, які просто робляться. Адже не завжди є багато часу, а смачний результат отримати хочеться. Дивіться, як приготувати тушковану печінку швидко.

Ви можете записати собі ще одне просте в приготуванні гаряче, яке може вас врятувати на вечерю. Воно добре буде поєднуватися з рисом і гречкою. Я використовувала мінімум додаткових інгредієнтів. Печінка вибирайте будь-яку, у мене була теляча.

  • Печінка теляча - 500 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Жир свинячий - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вода тепла - 1 Склянка
тушкована печінка - фото крок 1
Печінка помийте проточною холодною водою. Приберіть плівки. Наріжте її невеликими шматочками, прибираючи все жилки.
тушкована печінка - фото крок 2
Всипте борошно в пакет. Покладіть туди шматочки і добре потрясіть.
тушкована печінка - фото крок 3
На сковороді розтопіть жир. Обсмажте печінку на сковороді до золотистої скоринки. Викладіть м'ясо в тарілку.
тушкована печінка - фото крок 4
Цибуля чистий, наріжте півкільцями. Обсмажте його в цьому жирі до готовності. Додайте до нього пасту, Тушіте 1 хвилину. Потім з'єднайте в каструлі печінку з інгредієнтами зі сковороди. Приправити сіллю і poperčite. Влийте теплу воду.
тушкована печінка - фото крок 5
Доведіть страву до кипіння, а потім тушкуйте протягом 5 хвилин. Довше не готуйте, інакше печінку буде жорсткою. Смачного!

Схожі рецепти