Тушкована печінка
(покроковий рецепт з фото)
На кухні кожної господині присутні страви, які просто робляться. Адже не завжди є багато часу, а смачний результат отримати хочеться. Дивіться, як приготувати тушковану печінку швидко.
Ви можете записати собі ще одне просте в приготуванні гаряче, яке може вас врятувати на вечерю. Воно добре буде поєднуватися з рисом і гречкою. Я використовувала мінімум додаткових інгредієнтів. Печінка вибирайте будь-яку, у мене була теляча.
- Печінка теляча - 500 грам
- Борошно - 100 грам
- Жир свинячий - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода тепла - 1 Склянка
Печінка помийте проточною холодною водою. Приберіть плівки. Наріжте її невеликими шматочками, прибираючи все жилки.
Всипте борошно в пакет. Покладіть туди шматочки і добре потрясіть.
На сковороді розтопіть жир. Обсмажте печінку на сковороді до золотистої скоринки. Викладіть м'ясо в тарілку.
Цибуля чистий, наріжте півкільцями. Обсмажте його в цьому жирі до готовності. Додайте до нього пасту, Тушіте 1 хвилину. Потім з'єднайте в каструлі печінку з інгредієнтами зі сковороди. Приправити сіллю і poperčite. Влийте теплу воду.
Доведіть страву до кипіння, а потім тушкуйте протягом 5 хвилин. Довше не готуйте, інакше печінку буде жорсткою. Смачного!