Тушкована печінка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Любителі гарячих страв із субпродуктів оцінять мій наведений нижче рецепт. Я також його псувати тим, хто дотримується дієтичного і низькокалорійного харчування. Покажу, як смачно приготувати печінку.
Опис приготування:
Запишіть, як приготувати тушковану печінку в мультиварці на кефірі. Текстура м'яса виходить дуже м'яка і ніжна. Я не стала придумувати якісь складні доповнення до основного інгредієнта, а просто додала цибулю. Найкраще подавати подібне блюдо з картопляним пюре або спагетті.
- Печінка свинини - 400 грам
- Кефір - 250 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Печінка промийте, видаліть плівки. Наріжте її невеликими шматочками.
Залийте печінку кефіром. Додайте сіль і перець. Перемішайте інгредієнти. Залиште їх на 30 хвилин маринуватися.
Через цей час подрібніть цибулю. Підсмажте його в мультиварці на маслі протягом 5-8 хвилин.
Потім додайте печінку. Гасіть блюдо близько 30 хвилин. Потім подавайте з гарніром.