Рецепт Тушкована печінка в мультиварці фото

Тушкована печінка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Печінка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Любителі гарячих страв із субпродуктів оцінять мій наведений нижче рецепт. Я також його псувати тим, хто дотримується дієтичного і низькокалорійного харчування. Покажу, як смачно приготувати печінку.

Опис приготування:

Запишіть, як приготувати тушковану печінку в мультиварці на кефірі. Текстура м'яса виходить дуже м'яка і ніжна. Я не стала придумувати якісь складні доповнення до основного інгредієнта, а просто додала цибулю. Найкраще подавати подібне блюдо з картопляним пюре або спагетті.

  • Печінка свинини - 400 грам
  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Червоний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
тушкована печінка в мультиварці - фото крок 1
Печінка промийте, видаліть плівки. Наріжте її невеликими шматочками.
тушкована печінка в мультиварці - фото крок 2
Залийте печінку кефіром. Додайте сіль і перець. Перемішайте інгредієнти. Залиште їх на 30 хвилин маринуватися.
тушкована печінка в мультиварці - фото крок 3
Через цей час подрібніть цибулю. Підсмажте його в мультиварці на маслі протягом 5-8 хвилин.
тушкована печінка в мультиварці - фото крок 4
Потім додайте печінку. Гасіть блюдо близько 30 хвилин. Потім подавайте з гарніром.

Схожі рецепти