Тушкована куряча печінка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Такий недорогий продукт, як куряча печінка, мультиварка приготує в лічені хвилини без особливих зусиль з вашого боку і зробить блюдо надзвичайно соковитим з ніжним насиченим смаком, а ще й корисним.
Куряча печінка - доступний і недорогий продукт, який обов'язково повинен бути присутнім в нашому меню. Готувати її дуже легко, а якщо є мультиварка, то ще простіше. Я розповім вам, як приготувати тушковану курячу печінку в мультиварці, щоб вона вийшла соковитою і дуже ніжною.
- Печінка куряча - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Крем - 150 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
Курячу печінку необхідно добре промити, обрізати все зайве і нарізати невеликими шматочками.
У чашу мультиварки додаємо трохи рослинного масла і включаємо режим "смажити" . Додаємо туди очищений і нарізаний півкільцями або кільцями цибулю.
Поки смажиться цибуля, додаємо в печінку трохи збите яйце, борошно, сіль і перець і добре перемішуємо.
Смажимо цибулю до золотистого кольору, а потім прибираємо його з мультиварки.
Тепер відправляємо в чашу печінку і обсмажуємо з усіх боків протягом 4-5 хвилин, не більше.
Печінка обсмажити, можна і цибулю додавати.
Далі додаємо сметану, добре перемішуємо і ставимо режим "гасіння" і час 20 хвилин. Якщо треба, то ще посоліть.