Рецепт Тушкована молода капуста фото

Тушкована молода капуста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Літні
Гарніри

Тушкована молода капуста виходить дуже ніжною і смачною, вона прекрасно поєднується з різними видами гарнірів. Беріть на замітку мій рецепт!

Гасити молоду капусту просто і легко, вона прекрасно підійде до різних видів м'яса, птиці або риби. Капусту можна подавати навіть просто так, в доповненні, наприклад, запеченої картоплі. Також капуста відмінно підійде в якості начинки для пирогів або пиріжків.

  • Капуста молода - 300 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Вода - 70 мілілітрів
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Цукор - За смаком
тушкована молода капуста - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тушкована молода капуста - фото крок 2
Сполосніть і зніміть верхні листки у вилка капусти. Наріжте капусту тонкою соломкою.
тушкована молода капуста - фото крок 3
Очистіть цибулю і сполосніть, просушіть. Наріжте цибулю невеликими кубиками.
тушкована молода капуста - фото крок 4
Очистіть моркву, сполосніть і наріжте моркву на середній терці.
тушкована молода капуста - фото крок 5
У сковороді прогрійте рослинне масло, викладіть капусту, морква і цибуля. Смажте овочі 3-4 хвилини.
тушкована молода капуста - фото крок 6
Додайте сіль, перець, трохи цукру і воду. Гасіть капусту 15-20 хвилин. Через деякий час розкладіть капусту по тарілках і подавайте до столу.
тушкована молода капуста - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти