Тушкована молода капуста
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована молода капуста виходить дуже ніжною і смачною, вона прекрасно поєднується з різними видами гарнірів. Беріть на замітку мій рецепт!
Гасити молоду капусту просто і легко, вона прекрасно підійде до різних видів м'яса, птиці або риби. Капусту можна подавати навіть просто так, в доповненні, наприклад, запеченої картоплі. Також капуста відмінно підійде в якості начинки для пирогів або пиріжків.
- Капуста молода - 300 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Вода - 70 мілілітрів
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цукор - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Сполосніть і зніміть верхні листки у вилка капусти. Наріжте капусту тонкою соломкою.
Очистіть цибулю і сполосніть, просушіть. Наріжте цибулю невеликими кубиками.
Очистіть моркву, сполосніть і наріжте моркву на середній терці.
У сковороді прогрійте рослинне масло, викладіть капусту, морква і цибуля. Смажте овочі 3-4 хвилини.
Додайте сіль, перець, трохи цукру і воду. Гасіть капусту 15-20 хвилин. Через деякий час розкладіть капусту по тарілках і подавайте до столу.
Смачного!