Рецепт Тушкована картопля з капустою фото

Тушкована картопля з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

З наведеного рецепта можна дізнатися, як приготувати картоплю з капустою. Блюдо це універсальне, швидке і доступне для приготування самої недосвідченої в кулінарних навичках господині.

Для того, щоб приготувати тушковану картоплю з капустою, крім основних продуктів, потрібна тільки морква. Від молодої господині потрібно тільки трохи часу і бажання готувати. За зовсім невеликий проміжок часу у вас буде універсальне блюдо, яке можна використовувати як для гарніру, так і подавати окремо. Низька кількість калорій додасть картоплі з капустою додаткові плюси.

  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
тушкована картопля з капустою - фото крок 1
1. Очистіть цибулину, наріжте її невеликими шматочками. Підсмажте.
тушкована картопля з капустою - фото крок 2
2. Помийте і очистіть від шкірки морква. Поріжте невеликими шматочками. Всипте морква до цибулі.
тушкована картопля з капустою - фото крок 3
3. Очистіть картопля від шкірки. Наріжте невеликими шматочками. Додайте картоплю до овочів на сковороді. Поставте овочі на середній вогонь. Готуйте під кришкою. Періодично овочі перемішайте.
тушкована картопля з капустою - фото крок 4
4. Приступите до приготування капусти. Очистіть і помийте овочі. Поріжте соломкою. Додайте до овочів на сковороду. Все перемішайте. На повільному вогні готуйте сім хвилин.
тушкована картопля з капустою - фото крок 5
5. Змішайте окремо в воді три столові ложки томатної пасти. Додайте рідина в овочі. Посоліть і перемішайте. Накрийте кришкою. Гасіть до готовності продукту. Не забувайте перемішувати. Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного.

Схожі рецепти