Тушкована картопля з капустою
(покроковий рецепт з фото)
З наведеного рецепта можна дізнатися, як приготувати картоплю з капустою. Блюдо це універсальне, швидке і доступне для приготування самої недосвідченої в кулінарних навичках господині.
Для того, щоб приготувати тушковану картоплю з капустою, крім основних продуктів, потрібна тільки морква. Від молодої господині потрібно тільки трохи часу і бажання готувати. За зовсім невеликий проміжок часу у вас буде універсальне блюдо, яке можна використовувати як для гарніру, так і подавати окремо. Низька кількість калорій додасть картоплі з капустою додаткові плюси.
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
1. Очистіть цибулину, наріжте її невеликими шматочками. Підсмажте.
2. Помийте і очистіть від шкірки морква. Поріжте невеликими шматочками. Всипте морква до цибулі.
3. Очистіть картопля від шкірки. Наріжте невеликими шматочками. Додайте картоплю до овочів на сковороді. Поставте овочі на середній вогонь. Готуйте під кришкою. Періодично овочі перемішайте.
4. Приступите до приготування капусти. Очистіть і помийте овочі. Поріжте соломкою. Додайте до овочів на сковороду. Все перемішайте. На повільному вогні готуйте сім хвилин.
5. Змішайте окремо в воді три столові ложки томатної пасти. Додайте рідина в овочі. Посоліть і перемішайте. Накрийте кришкою. Гасіть до готовності продукту. Не забувайте перемішувати. Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного.