Тушкована картопля з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт приготування картоплі та цвітної капусти. Ці два овоча чудово поєднуються в одній страві, а спеції і аджика надають йому ще більший пікантний смак.
Дуже просте в приготуванні блюдо, яке гаситься прямо на сковороді. Цей рецепт підійде також для мультиварки. Цвітну капусту попередньо відварювати не потрібно - всі овочі обсмажуються. Після чого гасяться в соусі.
- Кольорова капуста - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Аджика - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штук
1. Найдоступніші продукти знадобляться для цього блюда. Тушкована картопля з цвітною капустою може бути з м'ясом, а може тільки з овочів - за вашим бажанням. Якщо немає часу, то можна приготувати рагу тільки з картоплі і капусти.
2. Розбираємо капусту на суцвіття, моєму їх і відправляємо на сковороду трохи обсмажити на олії. Обсмаживши, викладаємо в каструлю.
3. Шаткуємо кубиками картоплю і подрібнюємо цибулю. Відправляємо на сковороду також обсмажуємо.
4. Подрібнюємо дрібно часник і відправляємо також до овочів.
5. Додаємо трохи каррі (добре розкриває смак овочів в цій страві).
6. Тепер змішуємо всі овочі і обсмажуємо на слабкому вогні разом. Солимо до смаку.
7. Додаємо трохи аджики або томатної пасти. Аджика в даному випадку підійде краще. Після цього заливаємо склянкою кип'яченої води, додаємо лавровий лист і тушкуємо на слабкому вогні.
8. Коли википить вся вода, тушкована картопля з цвітною капустою готова! Це рагу можна готувати прямо на сковороді і навіть в мультиварці.