Рецепт Картопля з цвітною капустою фото

Картопля з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Капуста , Картопля , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вам здається, що картопля з цвітною капустою - це занадто нудно? Пропоную вашій увазі оригінальний варіант страви зі карколомним соусом.

Опис приготування:

Ви ще не знаєте як зробити картопля з цвітною капустою смачним? Пропоную вашій увазі простий, але в той же час оригінальний рецепт:

1. Картопля вимити і очистити. Цілком відварити в підсоленій воді до напівготовності.

2. Цвітну капусти вимити і відварити також до напівготовності.

3. Картоплю нарізати кружечками, капусту невеликими шматочками. Викласти в форму для запікання.

4. Посолити, поперчити за смаком. Побризкати олією. Посипати дрібно нарізаною петрушкою.

5. Це простий рецепт картоплі з цвітною капустою незвичайним робить саме соус. Для його приготування необхідно розтопити в каструльці вершкове масло.

6. Надіслати в масло дрібно нарізаний часник (якщо смак часнику не дуже подобається, то кинути його цілком і вийняти, коли підсмажиться).

7. Додати борошно і підсмажити 1-2 хвилини.

8. Повільно додавати молоко, постійно помішуючи. Соус повинен варитися на повільному вогні.

9. Додати гірчицю і вершки, не перестаючи помішувати.

10. Натерти на тертці твердий сир, половина пармезану. Додати в соус.

11. Посолити і поперчити за смаком. Уварити трохи соус до однорідної маси.

12. Готовий соус вилити в форму. Окремо викласти шматочки моцарели і присипати пармезаном. Відправити в духовку на 25-30 хвилин.

Смачного!


  • Картопля - 1 кілограм
  • Кольорова капуста - 500 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Молоко - 2-3 склянок
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка (краще білий)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Моцарелла - 100 грам
Ви ще не знаєте як зробити картопля з цвітною капустою смачним? Пропоную вашій увазі простий, але в той же час оригінальний рецепт:

1. Картопля вимити і очистити. Цілком відварити в підсоленій воді до напівготовності.

2. Цвітну капусти вимити і відварити також до напівготовності.

3. Картоплю нарізати кружечками, капусту невеликими шматочками. Викласти в форму для запікання.

4. Посолити, поперчити за смаком. Побризкати олією. Посипати дрібно нарізаною петрушкою.

5. Це простий рецепт картоплі з цвітною капустою незвичайним робить саме соус. Для його приготування необхідно розтопити в каструльці вершкове масло.

6. Надіслати в масло дрібно нарізаний часник (якщо смак часнику не дуже подобається, то кинути його цілком і вийняти, коли підсмажиться).

7. Додати борошно і підсмажити 1-2 хвилини.

8. Повільно додавати молоко, постійно помішуючи. Соус повинен варитися на повільному вогні.

9. Додати гірчицю і вершки, не перестаючи помішувати.

10. Натерти на тертці твердий сир, половина пармезану. Додати в соус.

11. Посолити і поперчити за смаком. Уварити трохи соус до однорідної маси.

12. Готовий соус вилити в форму. Окремо викласти шматочки моцарели і присипати пармезаном. Відправити в духовку на 25-30 хвилин.

Смачного!

Схожі рецепти