Рецепт Тушкована червона риба фото

Тушкована червона риба
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , На сніданок , День народження , Новий рік , Різдво
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Неймовірно просте, але дивно смачна страва - тушкована червона риба в домашніх умовах. Сметанний соус із зеленню чудово гармонують з червоною рибою, посилюючи і покращуючи її смак.

Опис приготування:

Кожен досвідчений кулінар знає, як зробити червону рибу на сковороді соковитою і дуже ніжною. Правильно - секрет в соусі. Саме він робить рибу соковитою, ніжною і ароматною. Найчастіше для гасіння беруть червону рибу і готують її разом з білим соусом. Сметана і зелень - ідеальний варіант, тому я пропоную сьогодні приготувати тушковану червону рибу за класичним рецептом.

  • Сьомга - 1 кілограм
  • Крем - 100 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Рослинна олія - 20 грам
  • Сіль і приправи - За смаком
тушкована червона риба - фото крок 1
1. Сьомга для приготування цієї страви підійде найкращим чином. Для початку - нарізаємо її на шматочки розміром приблизно 2 см в ширину. Приправляємо і солимо.
тушкована червона риба - фото крок 2
2. Відправляємо рибу смажитися на сковороду. Вогонь не робіть занадто великий, оскільки ця риба дуже ніжна.
тушкована червона риба - фото крок 3
3. Обсмажуємо з двох сторін до появи легкого золотистого кольору.
тушкована червона риба - фото крок 4
4. Поки смажиться риба можна зробити соус. Для цього нам знадобиться сметана і зелень. Зазвичай я беру зелену цибулю і кріп - в поєднанні зі сметаною виходить неймовірно смачно!
тушкована червона риба - фото крок 5
5. Заливаємо після цього рибу і накриваємо кришкою. tusim навколо 15 хвилин на дуже слабкому вогні. При необхідності сметану можна трохи розбавити очищеною водою.
тушкована червона риба - фото крок 6
6. Така тушкована червона риба в домашніх умовах виходить не тільки естетичної, але і неймовірно смачною.

Схожі рецепти