Турецька коржик «Pide» у формі човника з начинкою з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Смачна випічка! Соковита і пряна начинка і чудове повітряне тісто - це те, що потрібно. Підготовляйте продукти, ми починаємо!
Начинка для ПІДЕ може бути різною. З бринзою і яйцем, із зеленню і сиром. Але така багата начинка, безсумнівно, одна з найсмачніших А тісто за цим рецептом виходить просто чудовим!
- Молоко - 100 мілілітрів (тІСТО: всі продукти нижче)
- Яйця - 3 штуки(2 в тісто, 1 для змащення)
- Вода - 50 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне в / сорт - 3 склянки (близько 500 г)
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Фарш домашній - 500 грам (начинка: всі продукти нижче;
Суміш баранини і яловичини) - Солодкий перець - 2 штуки (червоний і зелений)
- Перець угорський среднеострие - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Часник - 3 зубчики
- Гриби - 100 грам
- Зелень - 1 пучок (суміш петрушки, кінзи і м'яти)
- Помідори - 2 штуки (невеликих)
- Перець духмяний - 1 Щепоток
- Чорний перець - 1 щіпка
- Koriandr - 1/2 чайних ложки (мелений)
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
Почати приготування краще з тіста. У теплу суміш молока і води додайте цукор, сіль і рослинне масло. Вбийте два яйця і перемішайте все до об'єднання.
Всипте просіяне борошно, змішану з дріжджами, і замісіть тісто ніжне. Борошно підсипати поступово, орієнтуючись на щільність. Тісто має бути м'яким, як мочка вуха.
Скачайте тісто в кулю, покладіть у змащену маслом миску і залиште в теплому місці на расстойку до збільшення обсягу вдвічі.
Для начинки овочі та гриби наріжте дрібними кубиками.
Обсмажте на олії гриби, додайте цибулю і часник, смажте до прозорості лука.
Додати суміш фаршу і смажити, помішуючи і розбиваючи грудочки, до розсипчастості.
Додайте перці, трохи обсмажте все разом.
Додайте дрібно нарізані помідори і томатну пасту, посипте сухими прянощами і тушкуйте до випарювання зайвої рідини. Посоліть і поперчіть за смаком, остудіть і посипте рубаною зеленню.
Тісто, що підійшло обомніте і розділіть на кульки розміром з середнє яйце.
Розкачайте кожен шматочок в овальну корж, розкладіть начинку і сформуйте пиріжки-човники, залишаючи середину відкритою.
Викладіть ПІДЕ на лист з пергаментом або килимком для випічки, змастіть яйцем, розмішаним з молоком, присипте зверху тертим сиром і дайте підійти до збільшення в об'ємі вдвічі.
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яної. Готові ПІДЕ складайте в каструлю на рушник і накривайте рушником.
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яної. Готові ПІДЕ складайте в каструлю на рушник і накривайте рушником.
Подавайте трохи отмякшімі гарячими, посипавши зверху свіжою петрушкою, кінзою і м'ятою.