Рецепт Тунець копчений фото

Тунець копчений
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Пісні страви
На природу
Страви копчені
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Жирненький тунець хороший в будь-якому вигляді. Особливо в копченому! Рекомендую рецепт тунця копченого для любителів солоненького.

Опис приготування:

Тунець - дуже поживна риба, ситна, скоріше на м'ясо схожа, якщо смажити. Для приготування тунця копченого раджу взяти папір для копчення - у мене була з кедровим запахом, її легко знайти в магазині. Коптити рибу будемо на мангалі. Папір виконає роль трісок і додасть божественний аромат.

  • Тунець - 500 грам
  • Соус - За смаком
  • Папір для копчення - 3-4 штук
тунець копчений - фото крок 1
Замочіть папір у воді.
тунець копчений - фото крок 2
Через 10 хвилин ріжемо тунець на шматочки. Викладаємо уздовж смужок на папір, змащуємо маслом або будь-яким соусом (кислим або солоним).
тунець копчений - фото крок 3
Зав'язуємо мотузочки.
тунець копчений - фото крок 4
Ставимо на гриль і коптимо хвилин 10 з кожного боку. Готового тунця копченого подаємо з овочами.

Схожі рецепти