Тунець копчений
(покроковий рецепт з фото)
Жирненький тунець хороший в будь-якому вигляді. Особливо в копченому! Рекомендую рецепт тунця копченого для любителів солоненького.
Тунець - дуже поживна риба, ситна, скоріше на м'ясо схожа, якщо смажити. Для приготування тунця копченого раджу взяти папір для копчення - у мене була з кедровим запахом, її легко знайти в магазині. Коптити рибу будемо на мангалі. Папір виконає роль трісок і додасть божественний аромат.
- Тунець - 500 грам
- Соус - За смаком
- Папір для копчення - 3-4 штук

Замочіть папір у воді.

Через 10 хвилин ріжемо тунець на шматочки. Викладаємо уздовж смужок на папір, змащуємо маслом або будь-яким соусом (кислим або солоним).

Зав'язуємо мотузочки.

Ставимо на гриль і коптимо хвилин 10 з кожного боку. Готового тунця копченого подаємо з овочами.