Трубочки з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Такі трубочки з сиром і зеленню в домашніх умовах готуються настільки просто, що я тепер такі трубочки - або каннеллони - купую часто і готую з різною начинкою!
Це дуже простий рецепт трубочок з сиром і зеленню, і я вам дійсно рекомендую приготувати цю страву. Смачно і просто - так можна коротко охарактеризувати італійську кухню, ці трубочки - яскраве тому підтвердження! Варто один раз їх купити, щоб оцінити всю красу страв, які з їх допомогою можна зробити!
- Сир - 200 грам
- Сир Чечіль - 100 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Зелень - 50 грам
- Каннеллоні - 130 грам
- Помідори - 1 кілограм
- Спеції - За смаком
1. Помідори без шкурок і зелень перетираємо в блендері до стану пюре. Спеції, сіль - на ваш погляд.
2. Зробимо сирну начинку. Сир Чечіль ріжемо шматочками, сир твердий трьом на тертці (і трохи відкладаємо, щоб посипати готову страву зверху), і перетираємо з сиром. Сюди ж - спеції за смаком і приблизно третину отриманої томатної суміші.
3. Заповнюємо трубочки отриманої сирної сумішшю, і викладаємо на дно мультиварки. Трохи скроплюємо рослинним маслом і заливаємо томатною сумішшю. Якщо вона не до кінця покриває каннеллони - додайте трохи води.
4. Тушкуємо в режимі "випічка" півгодини, після чого посипаємо блюдо сиром, що залишився і в тому ж режимі тримаємо ще півгодини.
5. От і все! Смачного!