Пісні трубочки з капустою і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Пісні трубочки з капустою і зеленню - відмінна їжа на перекус, сніданок або в дорогу. Ці трубочки відмінна альтернатива пиріжків з капустою, в добавок менш калорійні.
Трубочки з капустою ніжні, з хрусткою тоненькою скоринкою, супер смачні. Від них просто не можливо відірватися! Найсмачніша закуска для пікніка або вечері. Дуже смачне ніжне тісто і соковита начинка. Ці пиріжки розлетяться відразу. До речі начинку можна використовувати будь-яку.
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Борошно - 2 склянки
- Соняшникова олія - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
Нашинкуйтекапусту, моркву натріть, цибулю дрібно наріжте. Гасіть овочі під кришкою до готовності, не забувши посолити і поперчити за смаком. До готових овочів додайте подрібнену зелень, дайте начинці охолонути.
У борошно влийте рослинне масло і теплу воду. Додайте сіль і замісіть еластичне тісто, яке, до речі, абсолютно не липне до рук. Залиште під плівкою на 30 хвилин, а потім розділіть на 12-15 шматочків.
Кожен шматочок тіста розкачати як можна тонше, щоб він став майже прозорим. На край коржі викладіть трохи начинки, подверніте краю і скрутіть трубочкою.
Трубочки розкладіть на деку, вистелене пергаментом. Випікайте пиріжки при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.