Рецепт Пісні коржі з зеленню фото

Пісні коржі з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Зелень
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Коржі

Ситна і ароматна закуска, яка відмінно доповнить основне або перше блюдо, - це легкі в приготуванні пісні коржі з зеленню в домашніх умовах.

Це класичний рецепт пісних коржів з зеленню, які можна начинити абсолютно всім - шпинатом, кінзою, щавлем і т.Д. Вони соковиті, дуже ароматні і залишаються смачними навіть на наступний день після приготування.

  • Борошно - 450 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кріп - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Часник - 1-3 зубчиків
пісні коржі з зеленню - фото крок 1
1. Для приготування тіста необхідно з'єднати воду з рослинним маслом і борошном. Додати дрібку солі і замісити тісто. Викласти його на робочу поверхню і накрити чистим рушником. Залишити на час, поки буде готуватися начинка.
пісні коржі з зеленню - фото крок 2
2. Свіжу зелень вимити й обсушити трохи. В рецепт приготування пісних коржів з зеленню краще використовувати якомога більше різноманітної зелені. Нарізати все дрібно.
пісні коржі з зеленню - фото крок 3
3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди зелень. Обсмажити на середньому вогні пару хвилин, щоб зелень пом'якшала. Очистити часник і нарізати дрібно. Додати на сковороду, перемішати і можна зняти з вогню. Як випливає остудити.
пісні коржі з зеленню - фото крок 4
4. Тісто поділити на 8 однакових частин. Розкачати пласт на робочій поверхні і викласти приблизно чверть начинки. При бажанні цей простий рецепт пісних коржів з зеленню можна доповнити тертим сиром або сиром, наприклад.
пісні коржі з зеленню - фото крок 5
5. Розкачати ще один пласт тіста і накрити ним начинку. Акуратно заліпити краї і викласти на розігріту сковороду.
пісні коржі з зеленню - фото крок 6
6. Смажити пісні коржі з зеленню в домашніх умовах на середньому вогні до появи апетитною скоринки. Потім потрібно викласти на тарілку і накрити чистим рушником. Дати постояти близько 10 хвилин і можна подавати до столу.

Схожі рецепти