Рецепт Пісні житні коржі фото

Пісні житні коржі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Житнє борошно
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пісні житні коржі можна використовувати як повноцінний замінник хліба. Їх вживають в їжу люди, які дотримуються Великого посту, а також вегетаріанці.

Опис приготування:

Якщо вас зацікавило, як приготувати пісні житні коржі, то просто прочитайте цей рецепт. У ньому ви дізнаєтеся, як спекти пряні і ароматні хлібці з жита. Вони відмінно гармонують з будь-яким першою стравою.

  • Борошно житнє - 2 склянки
  • Відвар шипшини - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Мед гречаний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
пісні житні коржі - фото крок 1
Для того, щоб приготувати тісто для коржів, вам необхідно змішати борошно, сіль, спеції, соду, відвар шипшини, мідь, масло і сік лимона в глибокій ємності. Вимішуйте тісто близько десяти хвилин, щоб воно стало однорідним.
пісні житні коржі - фото крок 2
Змочіть гарненько руки, відривайте від великого шматка тесту маленькі шматочки, формуйте з них коржики, викладайте їх на змащений рафінованим маслом пергамент.
пісні житні коржі - фото крок 3
Такі напівфабрикати посипте зверху кмином і відправте в духовку випікатися при температурі 180 градусів двадцять-тридцять хвилин.

Схожі рецепти