Рецепт Тріска з беконом фото

Тріска з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування тріски, загорнутої в фольгу в духовці з хрустким беконом і панірувальними сухарями.

Опис приготування:

Цей рецепт зберігає весь аромат тріски, так як Вам пропонується приготувати її у фользі. Бекон додасть трісці незвичайний смак. Цей рецепт досить швидкий в приготуванні, а тріска виходить дуже смачною, ароматної і зовсім не сухий. Спробуйте і Ви не пошкодуєте!

  • Тріски - 2 штуки
  • Бекону - 40 грам
  • Оливкової олії - 2 Ст. Ложки
  • Вершкового масла - 20 грам
  • Панірувальних сухарів - 15 грам
  • Сухого вина - 1 Ст. Ложка
  • Базиліка - 3 штуки
  • Солі і перцю - - За смаком
тріска з беконом - фото крок 1
1. Бекон дрібно нарізати. Порубати базилік. Почистити рибу, зняти з неї шкіру. Розігріти духовку до 170 градусів Цельсія. Розігріти сковорідку на середньому вогні і додати бекон, а також 2 ст.Л. Оливкового масла. Готувати, поки бекон не стане хрустким, це повинно зайняти близько 5 хвилин. Постійно перевертати. Додати панірувальні сухарі, перемішати і готувати ще 2 хвилини. Додати вершкове масло і порубаний базилік і продовжувати помішувати, поки масло не розтане. Перемістити вміст сковорідки на одну її сторону.
тріска з беконом - фото крок 2
2. Відірвати шматок кухонної фольги або пергаментного паперу, достатньо великий, щоб в нього можна було загорнути тріску. Покласти рибу на фольгу або пергаментний папір, влити 1 ст.Л. Вина і загорнути. Ту ж процедуру повторити з другої рибиною. Помістити загорнуту рибу в духовку і готувати 12-15 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія. За дві хвилини до готовності розігріти суміш бекону і панірувальних сухарів в сковорідці. Покласти рибу на тарілку, посипати сумішшю бекону і панірувальних сухарів. Подати з гарніром з квасолі, горошку або молодої картоплі.

Схожі рецепти