Тріска з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тріски, загорнутої в фольгу в духовці з хрустким беконом і панірувальними сухарями.
Цей рецепт зберігає весь аромат тріски, так як Вам пропонується приготувати її у фользі. Бекон додасть трісці незвичайний смак. Цей рецепт досить швидкий в приготуванні, а тріска виходить дуже смачною, ароматної і зовсім не сухий. Спробуйте і Ви не пошкодуєте!
- Тріски - 2 штуки
- Бекону - 40 грам
- Оливкової олії - 2 Ст. Ложки
- Вершкового масла - 20 грам
- Панірувальних сухарів - 15 грам
- Сухого вина - 1 Ст. Ложка
- Базиліка - 3 штуки
- Солі і перцю - - За смаком
1. Бекон дрібно нарізати. Порубати базилік. Почистити рибу, зняти з неї шкіру. Розігріти духовку до 170 градусів Цельсія. Розігріти сковорідку на середньому вогні і додати бекон, а також 2 ст.Л. Оливкового масла. Готувати, поки бекон не стане хрустким, це повинно зайняти близько 5 хвилин. Постійно перевертати. Додати панірувальні сухарі, перемішати і готувати ще 2 хвилини. Додати вершкове масло і порубаний базилік і продовжувати помішувати, поки масло не розтане. Перемістити вміст сковорідки на одну її сторону.
2. Відірвати шматок кухонної фольги або пергаментного паперу, достатньо великий, щоб в нього можна було загорнути тріску. Покласти рибу на фольгу або пергаментний папір, влити 1 ст.Л. Вина і загорнути. Ту ж процедуру повторити з другої рибиною. Помістити загорнуту рибу в духовку і готувати 12-15 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія. За дві хвилини до готовності розігріти суміш бекону і панірувальних сухарів в сковорідці. Покласти рибу на тарілку, посипати сумішшю бекону і панірувальних сухарів. Подати з гарніром з квасолі, горошку або молодої картоплі.