Товченики
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете смачно і швидко нагодувати сім'ю і приготувати страву зі звичайних продуктів, цей рецепт саме для вас. Смачне і ситне блюдо для любителів галушок готується дуже легко.
Опис приготування:
Якщо у вашій родині люблять вироби з тіста (вареники, пельмені, галушки тощо), то це блюдо вам теж сподобається. Товченики - це практично ті ж самі галушки, тільки не на молоці або воді, а на кефірі. Їх можна приготувати на пару, а можна зварити в підсоленій воді. Я розповім вам, як приготувати товченики, і вони будуть часто з'являтися на вашому столі Якщо ви вирішите зварити товченики, при приготуванні тесту додайте трохи менше борошна (приблизно на півсклянки). Тісто буде пожиже, і ви будете формувати товченики чайною ложкою. Змочіть ложку в холодній воді, наберіть тісто - і кидайте в киплячу підсолену воду. Через 2 хвилини після спливання товченики готові.
- Кефір - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка(0, 5 - для галушок)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
- Курячий стегенце копчений - 1 штука (або будь-яке інше відварне м'ясо)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки