Тости з маринованими помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Іноді прості страви можуть здивувати своїм смаком, якщо підійти до них з нового боку. Навіть можна взяти ті ж продукти, але дещо змінити. Цей рецепт - тому доказ. Вам повинно сподобатися!
Прочитайте про те, як приготувати тости з маринованими помідорами. Закуска робиться в 3 етапу: підготовка плодів, створення соусу і запікання хліба. Смак виходить одночасно пікантним і вершковим. Також грає контраст структур з хрусткою основою і соковитою начинкою. Буде просто і дуже смачно!
- Помідор черрі - 500 грам
- Фета - 240 грам
- Часник - 10 зубчиків
- Зелена цибуля, перо - 2 штуки
- Вершки жирні - 2 Ст. Ложки
- Хліб - 6-8 скибочок
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Помідори промийте і розділіть на половинки.
2. Потім додайте до них подрібнений часник (1 зубчик залиште). А також всипте сіль і перець.
3. Потім перемішайте помідори з нарізаною цибулею, маслом і оцтом.
4. Залиште помідори маринуватися на пару хвилин.
5. У цей час зробіть соус. У блендер викладіть сир і вершки.
6. Подрібніть інгредієнти в єдину консистенцію.
7. Скибочки хліба натріть часником, а потім приготуйте в тостері.
8. На кожну скибочку хліба викладіть соус, а зверху - помідори. Смачного!