Рецепт Торт з «Nutelloj» фото

Торт з «Nutelloj»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Бісквітне тісто , Нутелла
Страви без випічки
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для любителів шоколадної «Нутеллою» є дуже хороший рецепт: як приготувати простий і смачний торт з «Нутеллою». Просто в тісто і в крем потрібно додати цю смачну добавку і ... Смачного!

Опис приготування:

Якщо немає часу приготувати крем, то спечений корж можна просто посипати цукровою пудрою і подати до чаю або кави, на сніданок або полуденок. Буде теж дуже смачно.

  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Крохмаль - 50 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Вода - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Nutella - 300 грам(2 ст.Л. В тісто, 250 г. Для крему)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Вершки - 250 грам
  • Шоколадні краплі - 50 грам
торт з
Відокремте жовтки від білків. Окремо в мисці збийте яєчні білки до м'яких піків. Яєчні жовтки збийте з цукром і 4-ма столовими ложками води до густої маси.
торт з
У жовтки додайте м'яке (але не розтоплене! ) вершкове масло, продовжуючи збивати. Борошно змішайте з крохмалем і розпушувачем, просійте і додайте до жовтків.
торт з
В отримане тісто додайте 2 столові ложки (з верхом) «Нутеллою» і перемішайте до однорідної і гладкої маси.
торт з
Акуратно вмішати в тісто збиті білки.
торт з
Вилийте тісто у форму для випічки діаметром 24 см, змащену вершковим маслом і посипану борошном.
торт з
Випікайте протягом 30 хвилин в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці. Дайте Коржу повністю охолонути у формі, потім викладіть його на блюдо.
торт з
Розріжте корж на 2 пласта і прошарками кремом, приготованим з збитих вершків з «Нутеллою», по бажанню, можна додати шоколадні краплі..
торт з
Накрийте другим пластом і теж змастіть його кремом.
торт з
Прикрасьте торт з «Нутеллою» на свій смак, наприклад, цукровими зірочками і мастикою.

Схожі рецепти