Торт з «Nutelloj»
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів шоколадної «Нутеллою» є дуже хороший рецепт: як приготувати простий і смачний торт з «Нутеллою». Просто в тісто і в крем потрібно додати цю смачну добавку і ... Смачного!
Якщо немає часу приготувати крем, то спечений корж можна просто посипати цукровою пудрою і подати до чаю або кави, на сніданок або полуденок. Буде теж дуже смачно.
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Крохмаль - 50 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 150 грам
- Вода - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Nutella - 300 грам(2 ст.Л. В тісто, 250 г. Для крему)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Вершки - 250 грам
- Шоколадні краплі - 50 грам
Відокремте жовтки від білків. Окремо в мисці збийте яєчні білки до м'яких піків. Яєчні жовтки збийте з цукром і 4-ма столовими ложками води до густої маси.
У жовтки додайте м'яке (але не розтоплене! ) вершкове масло, продовжуючи збивати. Борошно змішайте з крохмалем і розпушувачем, просійте і додайте до жовтків.
В отримане тісто додайте 2 столові ложки (з верхом) «Нутеллою» і перемішайте до однорідної і гладкої маси.
Акуратно вмішати в тісто збиті білки.
Вилийте тісто у форму для випічки діаметром 24 см, змащену вершковим маслом і посипану борошном.
Випікайте протягом 30 хвилин в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці. Дайте Коржу повністю охолонути у формі, потім викладіть його на блюдо.
Розріжте корж на 2 пласта і прошарками кремом, приготованим з збитих вершків з «Нутеллою», по бажанню, можна додати шоколадні краплі..
Накрийте другим пластом і теж змастіть його кремом.
Прикрасьте торт з «Нутеллою» на свій смак, наприклад, цукровими зірочками і мастикою.