Чізкейк без випічки з «Nutelloj»
(покроковий рецепт з фото)
Десерти без випічки дуже зручні в приготуванні, тому сьогодні розповім вам, як приготувати чізкейк без випічки з "нутеллою", улюблений усіма тортик, який буде нагадувати за смаком морозиво!
Виходить такий чізкейк виходить дуже смачним, солодким, з приємним ароматом шоколаду. Цей десерт відмінно підійде в якості прикраси столу на будь-якому святі, так як за допомогою спеціального трафарету ви можете намалювати цукровою пудрою будь тематичний малюнок. Рекомендую подавати такий десерт порційно, не розрізаючи його, так він виглядає більш урочисто.
- Вершковий сир - 200 грам
- "Nutella" - 100 грам
- Крекер - 4-7 штук
- Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
- Какао - 2 чайних ложки

1. Для початку приготувати хрусткий шар. Для цього крекер подрібніть блендером в дрібну крихту, додайте какао, цукор, вершкове масло і добре перемішайте.

2. Приготуйте сирний шар. Для цього змішайте вершковий сир з нутелою в співвідношенні 2:1. Можна скористатися блендером або звичайною лопаткою.

3. Далі виріжте з пластикової пляшки форму для подачі чизкейка. На дно кільця викладіть хрусткий шар, добре його утрамбовуючи. Потім викладіть сирний шар і добре розрівняйте.

4. Надішліть чізкейк ненадовго в холодильник або морозильну камеру, щоб потім акуратно витягнути його з форми. Далі прикрасьте чізкейк за допомогою цукрової пудри. Смачного!