Круасани з «Nutelloj»
(покроковий рецепт з фото)
Круасани з "нутеллою" - відмінний варіант смачної і солодкої випічки до кави або чаю, а приготувати такі круасани дуже легко. Вони також підійдуть в якості приємного перекусу на роботі або в школі.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати круасани з "нутеллою" . Ці круасани, мабуть, одні з найлегших в приготуванні. Усе, що вам буде потрібно, це листкове тісто (яке можна купити в магазині або приготувати самостійно) і "нутелла" для начинки. Такі круасани стануть справжнім порятунком, якщо вам необхідно терміново приготувати щось смачне до чаю або кави. Ви можете поекспериментувати з прикрасою, наприклад, посипати їх корицею, какао або цукровою пудрою.
- Листкове тісто - 1 штука (пачка (4-5 аркушів))
- Nutella - 1 банку (невелика)
- Борошно - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 3-5 Ст. Ложок
- Обкладинка - 3-5 Ст. Ложок
- Яйця - 1 штука
1. Для початку розкачайте невелику кількість тіста на присипаної борошном поверхні, щоб товщина тесту вийшла приблизно 3 мм.
2. Потім наріжте тісто на невеликі квадратики (приблизно 10х10 см) і в центр кожного з них викладіть нутеллу. Нутеллою необхідно класти стільки, скільки ви любите.
3. Загорніть круасани трикутними конвертиками і закріпіть краю за допомогою вилки. Викладіть круасани на застелений пергаментним папером деко і змастіть злегка збитим яйцем.
4. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин. Подавайте, прикрасивши цукровою пудрою, корицею і розтопленим шоколадом. Смачного!