Млинцевий торт з «Nutelloj»
(покроковий рецепт з фото)
Торт для ледарів, які люблять солоденьке і не переживають з приводу фігури! Розповідаю і показую, як приготувати млинцевий торт з "нутеллою", для романтичного сніданку саме те!
Якщо у вас немає часу, щоб спекти млинці, можете взяти готові. Але вони зазвичай досить товсті, а вся принадність даного десерту саме в тонкощі млинців. Крім Нутеллою ви можете ще горішків додавати між млинцями. Також для приготування млинцевого торта з "нутеллою" для прикраси дуже добре підійдуть кульки морозива - в цілому, Усе, що вашій душі завгодно!
- Борошно - 280 грам
- Фундук мелений - 70 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 6 штук
- Молоко - 2 склянки
- Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Горіхи, фрукти - За смаком
- Банк nutelly - 1 штука
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
Замісити тісто на млинці. Змішайте борошно, яйця, цукор, сіль, олія, молоко і ванілін. Збийте злегка віночком до однорідної маси без грудочок, але без піни.
Смажте млинці на сухій сковороді на середньому вогні, масла в саме тісто ми додали досить. Але якщо під кінець все-таки почнуть підгоряти - змащуйте сковороду вершковим маслом злегка.
Дайте млинців трохи охолонути, щоб нутелла НЕ потекла.
Потім промажте млинці, не шкодуючи Нутеллою. Верх теж змастіть нутелою.
Прикрасьте готовий млинцевий торт з нутелою горіхами тертими. Можете за бажанням і фруктів додати. Приємного чаювання!