Рецепт Торт з манго фото

Торт з манго
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Вершковий сир, Сир, Манго
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Бісквітний торт з манго - це дуже смачний домашній десерт до чаю або кави. Достойно буде виглядати і на святковому столі.

Хочу застерегти - торт з манго, якщо приготувати його за цим рецептом з фото, виходить дуже солодким. Комусь може здатися навіть занадто солодким, тому якщо ви не тотальна ласун - то зменшите кількість доданого цукру вдвічі. А так - торт з манго виходить ну дуже смачним завдяки ніжному вершковому крему і фруктовому джему. Із задоволенням лопають і діти, і дорослі.

  • Яйця - 6 штук
  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 2 склянки
  • Желатин - 2 чайних ложки
  • Манго - 1 штука
  • Нектарин - 700 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Вершковий сир - 200 грам
  • Білий шоколад - 100 грам
  • Згущене молоко - 4 Ст. Ложки
торт з манго - фото крок 1
Почнемо з приготування крему. Для крему змішати розтоплені білий шоколад (розтопити можна навіть в мікрохвильовці) зі згущеним молоком. Сюди ж додаємо вершковий сир, добре перемішуємо.
торт з манго - фото крок 2
Завдання номер два - зробити бісквіт. Збиваємо яйця з цукром за допомогою міксера близько 10 хвилин. Коду суміш збільшиться десь в три рази, всипаємо борошно і крохмаль. Отриману суміш викладаємо у форму для випікання і випікаємо 30 хвилин при 190 градусах.
торт з манго - фото крок 3
Тепер готуємо джем. Желатин розводимо в склянці холодної води. В 100 мл розтоплюємо стакан цукру, тобто - готуємо цукровий сироп. Потім додаємо в сироп набряклий желатин і дрібними кубиками нарізані фрукти. Варимо близько 15 хвилин до потрібної консистенції, потім знімаємо з вогню і даємо охолонути.
торт з манго - фото крок 4
Бісквіт нарізаємо на коржі. Кожен корж змащуємо вершковим кремом, накладаємо їх один на одного, формуючи торт. Зверху виливаємо фруктову суміш.
торт з манго - фото крок 5
Ставимо торт в холодильник на 5-6 годин, а потім подаємо. Смачного!

Схожі рецепти